Du er her

Rækkehuse indrettet i samarbejde med IKEA

02. juli 2019
Ikano Bolig A/S opfører rækkehuse i det nordvestlige Greve

Billedkreditering: HHM A/S

UGENS PROJEKT: Ikano Bolig A/S opfører rækkehuse i det nordvestlige Greve

I Tværhøjgård i det nordvestlige Greve har HHM A/S netop taget første spadestik til de første af i alt 230 rækkehuse, der skal opføres over de næste par år. Bygherren, Ikano Bolig A/S, er en del af Ikanokoncernen, der udspringer af IKEA og ejes af familien Kamprad. Det første spadestik er samtidigt første gang at Ikano Boligs tilstedeværelse i Danmark bliver synligt i landskabet.

Rækkehusbebyggelsens 230 boliger forventes udført i 7 etaper med løbende aflevering i år og de kommende år. De opføres i et og to plan med boligstørrelser fra 90-125 m². Hele bebyggelsen udføres i røde tegl på både tag og facade, men der anvendes forskellige sten for at skabe variation i bebyggelsen. Til alle boligerne opføres skur samt carport i stålkonstruktion. Et af nøgleordene for bebyggelsen er fællesskabet, hvilket kommer til udtryk både i de fælles udearealer og et bydelshus til området.

At Ikano Bolig er en del af IKEA-familien kommer især til udtryk i boligindretningen. Her er der tænkt ’kubiksmart’, hvor alle overflader indtænkes med henblik på optimal indretning af boligen – blandt andet via indbyggede køkkenskabe. IKEA leverer selvfølgelig inventaret.

HHM A/S udfører byggearbejdet som totalentreprenør og får med dette byggeri alle deres kompetencer i spil. De står således både for projekteringen af boligerne og udfører en stor del af byggearbejdet med egne folk.

Rækkehusene er indrettet i samarbejde med IKEA

Rækkehusbebyggelsen vil have 230 boliger med skur og carport

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Skovbo Allé, Greve
  Start: Juni 2019
  Slut: December 2022
  Stadie: Byggeplads etableret
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 25.000 m²
  Budget: 230 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: Ikano Bolig A/S
  Arkitekt: HHM A/S
  Ingeniør: HHM A/S
  Totalentreprenør: HHM A/S
 • MATERIALER
  Facade: Tegl/mursten
  Tag: Tag-pap
  Gulv: Træ, klinker
  Vinduer: Træ/Alu
  Råhus: Beton
  Varmekilde: Fjernvarme

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende