Byggefakta forside
Reference - Velux

VELUX

Velux Danmark sælger og markedsfører ovenlys- og fladtagsvinduer, ovenlyskupler, ovenlysmoduler, lystunneler, solafskærmning og el-betjening på det danske marked.

VELUX Danmark benytter Byggefaktas Projektdatabase til at give dem markedsoverblik og til at generere nye leads til deres landsdækkende salgsarbejde, hvor de har fokus rettet mod rådgivere.

VELUX Danmark har et langt og effektivt samarbejde med Byggefakta om levering af projektinformation. Projektdatabasen leverer op til 30% af al projektinformation til VELUX Danmark.

VELUX Danmark har et langt og effektivt samarbejde med Byggefakta om levering af projektinformation. Projektdatabasen leverer op til 30% af al projektinformation til VELUX Danmark, og har gradvist udviklet en god evne til at stille skarpt på betydningen af dagslys og komfortventilation for mennesker i bygninger, og leverer på den måde værdi til både arkitekter, konstruktører og VELUX Danmark.

Frank Tyrsted Larsen, Salgschef - VELUX Danmark A/S

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan du kan bruge vores løsninger som leverandør i byggebranchen