Byggefakta-logo-1200px
Markedsføring i byggebranchen

Markedsføring i byggebranchen

Vi har flere markedsføringsløsninger, der er brugbare for dig, som skal markedsføre dine ydelser, produkter eller materialer til beslutningstagere i byggebranchen. Vores løsninger kan ramme din målgruppe via forskellige kanaler – offline såvel som online. Det betyder, at du kan nå din målgruppe med stor præcision, på det rette sted og på det rigtige tidspunkt.
 

Derfor skal du markedsføre dig i byggebranchen

I byggebranchen er der hård kamp om opgaverne, og derfor er det særligt vigtigt at gøre opmærksom på din virksomhed, dine produkter, ydelser eller materialer, så de kommer i betragtning til byggeprojekterne. Det kan du gøre via markedsføringsaktiviteter. For at opnå de ønskede resultater med markedsføring i byggebranchen, er det vigtigt, at du overvejer din plan og dine mål for din markedsføringsindsats.

Vi vil gerne hjælpe dig med at opnå disse mål, og derfor tilbyder vi vores services: Direct Mail, Byggematerialer.dk, Analytics PRO og Telemarketing, hvor vi hjælper dig med markedsføring til beslutningstagere i byggebranchen.

Direct Mail - målrettet markedsføring til byggebranchen

Direct Mail – målrettet markedsføring til byggebranchen

Vores Direct Mail service er til dig, der ønsker at målrette din markedsføring i byggebranchen med stor præcision. Direct Mail består af et traditionelt brev med indhold, der er tilpasset til lige præcis din målgruppe. Brevet kan bl.a. bestå af en brochure eller en materialeprøve samt et følgebrev – der er mange muligheder alt afhængigt af, hvad dit formål er. Vi hjælper dig gerne med at finde den helt rigtige løsning. Vi målretter din kampagne efter en nøje udvalgt målgruppe og den valgte projekttype, og vi kan time udsendelsen af kampagnen, så den rammer på det rigtige tidspunkt i byggeprocessen.

Ved at benytte dig af denne markedsføringsform vil du gøre dig ekstra bemærket. Dette skyldes, at det er begrænset, hvor mange breve beslutningstagerne i byggebranchen modtager i løbet af en dag, og at dit brev lander direkte på deres bord.

Få mere info om Direct Mail

Byggematerialer.dk - portal til professionelt byggeri

Byggematerialer.dk – Danmarks største portal til professionelt byggeri

Byggematerialer.dk er en online markedsføringsportal, hvor du som producent eller leverandør til professionelt byggeri kan præsentere og markedsføre dine materialer og produkter. Byggematerialer.dk er Danmarks største portal til professionelt byggeri, hvor du oprettes med en firmaprofil.

Din firmaprofil kan bestå af en virksomhedsbeskrivelse, produkter, referenceprojekter og dertil har du som kunde mulighed for at bringe dine nyheder i vores nyhedsbrev, som hver uge udsendes til mere end 30.000 relevante modtagere i byggebranchen. Vi lægger stor vægt på at vores nyhedsbrev skal have høj faglig kvalitet og være målrettet til den professionelle branche - derfor har vi tilknyttet en redaktør med mere end 30 års erfaring i byggebranchen, som kan hjælpe med at skrive og redigere nyhederne.

Læs mere om Byggematerialer.dk

Analytics PRO giver dig værdifuld indsigt i kvaliteten af dine besøg

Analytics PRO – Få mere ud af dit website og omsæt dine besøgende til leads

Med Analytics PRO får du afgørende viden om, hvilke virksomheder der besøger dit website, hvad de er interesserede i, og hvilke byggeprojekter de arbejder med netop nu. Du kan derfor bruge Analytics PRO til at omsætte dine besøgende til konkrete leads i din salgsafdeling. Analytics PRO giver dig værdifuld indsigt i kvaliteten af dine besøg og mulighed for at optimere dit indhold til din målgruppe. Det betyder, at du kan prioritere din tid dér, hvor det skaber værdi, og dermed øge ROI på dine marketingindsatser.

Med Analytics PRO får du et værktøj, der øger performance i både marketing og salg, og samtidig får du endnu mere ud af det website, du har i dag.

Læs mere om Analytics PRO

Telemarketing - en skræddersyet løsning

Telemarketing – direkte kontakt med din målgruppe

Telemarketing er en skræddersyet løsning til dig, som ønsker to-vejs-kommunikation med din målgruppe, for at opnå større indblik i deres behov. Formålet kan være, at få kundeemnerne til at tilmelde sig dit nyhedsbrev, at få tilladelse til at fremsende brochurer eller materialeprøver eller at booke møder. Telemarketingløsningen er skræddersyet, da vi sammen træffer de rigtige beslutninger ud fra formålet med kampagnen samt din målgruppe.

Vi rådgiver dig igennem hele processen, og det er vores erfarne researchere, som har et godt ry i branchen, der ringer ud til dine kundeemner. Således får du et unikt indblik i din målgruppes behov for dit produkt eller deres kendskab til dit produkt og virksomhed. Vi har information om beslutningstagerne på samtlige byggeprojekter i Danmark, og vi kan derfor kontakte de helt rigtige personer på hvert enkelt projekt.

Se dine muligheder med Telemarketing

Hvorfor er markedsføring vigtigt?

Markedsføring handler helt generelt om at kende sin målgruppe og forsøge at nå denne med målrettede aktiviteter, der knytter sig til den service eller det produkt, som man udbyder på markedet.

Markedsføring er essentiel for, at en virksomhed bliver kendt på markedet, og for at virksomheden kan opnå succes. Markedsføring kan bestå af mange forskellige aktiviteter, som alle sigter mod et fælles mål om at skabe kendskab til ens virksomhed og ens produkters egenskaber, for derefter at kunne afsætte sit produkt eller sin service på markedet.

Nå din målgruppe med målrettede aktiviteter

Vil du vide mere?

Ønsker du mere information om, hvordan du kan bruge vores løsninger til at markedsføre din virksomhed, eller har du andre spørgsmål til markedsføring i byggebranchen? Så er du velkommen til at kontakte os direkte på telefon +45 7025 3031.

Målret din markedsføring med vores løsninger. Udfyld formularen og hør mere.