Byggefakta
Ugens projekt

Ditur.DK - Nyt domicil i Hasselager

Onlinevirksomheden Ditur har vokseværk og skal derfor have nye og større rammer. IBG Erhvervsbyg er som totalentreprenør valgt til at stå for opførelsen af det nye domicil.

Ditur er stiftet i 2014 af tvillingebrødrene Mikkel og Kasper Dissing, der med en passion for ure fik ideen til en onlinebutik dedikeret til ure. Efter en tur i Løvens Hule i 2019, fik de selskab af Jacob Risgaard (Coolshop) og Jesper Buch (Just Eat) og siden er det gået stærkt. Virksomheden er på kort tid gået fra 3 til over 40 medarbejdere.

Det nye domicil opføres ikke langt fra de nuværende lokaler på Elmegårdsvej i Hasselager ved Aarhus. Der skal opføres godt 5.000 m2 nybyggeri fordelt på to etager. Bygningen indrettes med showroom/butik, kundeservice og kantine i stueetagen og kontor- og mødelokaler på første sal. Ligeledes opføres lager, der udgør 2.000-2.500 m2 af det samlede byggeri.

2021-uge11-ugens-projekt-ditur-960

Billedkreditering: GPP Arkitekter A/S

 

En pæn og funktionel indpakning

Byggeriet er tegnet af GPP Arkitekter, der har ladet sig inspirere af virksomhedens produkter. Bygningen er således udformet som et ”svævende smykkeskrin” med facader i sorte betonelementer og sort aluminium, mens store glaspartier skaber lys og transparens i stueetagens showroom.

Gå ikke glip af vigtige projekter
- prøv vores Projektdatabase gratis i dag

I den endelige udformning af lokalerne har IBG Erhvervsbyg valgt at inddrage medarbejderne via flere workshops. Ud fra tanken om at ”Det er dem, der skal bruge bygningerne – og dem der ved, hvad der er behov for”, har medarbejderne således fået indflydelse på de nye opgraderede faciliteter.

Planlægningen af byggeriet er stadig i fuld gang. Det forventes, at der kan tages første spadestik efter sommerferien i år og at det nye domicil står klar ca. et år senere.

2021-uge11-ugens-projekt-ditur-960-1

Få en gratis demo

 

Projektdetaljer

 1. Adresse: Elmegårdsvej 38, 8361 Hasselager
 2. Start: August 2021
 3. Slut: August 2022
 4. Stadie: Detailprojektering
 5. Bygningsart: Nybyggeri
 6. Areal: 5.100 kvadratmeter
 7. Budget: Ikke oplyst


Materialer

 1. Facade: Beton, Aluminium
 2. Gulv: Træ, Epoxy og PU-gulve
 3. Tag: Tagpap
 4. Varme: Gulvvarme, Konvektor
 5. Varmekilde: Fjernvarme
 6. Vinduer: Aluminium, Træ/alu
 7. Råhus: Beton


Deltagere:

 1. Bygherre: Ditur.DK ApS
 2. Totalentreprenør: IBG Erhvervsbyg (Ib G. Jensen A/S)
 3. Arkitekt: GPP Arkitekter A/S
 4. Ingeniør: Niras A/S