Byggefakta
Ugens projekt

Classic Car House

Bilimportøren Interdan har ambitiøse planer for det tidligere Landbrugsmuseum og Virumgård i Lyngby - Et projekt, der involverer biler af lidt ældre dato, end selskabet normalt beskæftiger sig med.

Interdans projekt omfatter renovering og ombygning af de eksisterende museumsbygninger for etablering af et publikumsorienteret levende oplevelsesunivers og samlingspunkt for alle med passion for klassiske biler. Det gamle Landbrugsmuseums stueetage omdannes til bilmuseum, mens første sal ombygges til eventlokaler. Virumgårds hovedbygning bevares ligeledes og omdannes til café med mere.

Haven-blog-red

Billedkreditering: Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S

De tilhørende længer står til gengæld ikke til at redde. De nedrives og erstattes af to nye længer, der skal rumme henholdsvis køkken og værksteder for både børn og voksne. De øvrige bygninger på arealet, der ikke er bevaringsværdige, må ligeledes vige pladsen for at gøre plads til en række nybyggerier til udstilling og opbevaring af biler samt et stort parkanlæg.

Gå ikke glip af dit næste samarbejde - prøv Projektdatabasen gratis i dag

kongevejen_visualisering-uden-brosten-taskekviste - blog


Lundgaard & Tranberg varetager arkitektydelsen og Julie Kierkegaard A/S varetager landskabsarkitektydelsen. Arkitekterne er i fuld gang med transformere idéoplæggets visioner til konkrete planer. Der er indtil videre givet tilladelse til nedrivning og dele af udearealerne er ryddet. Selve byggearbejdet forventes at begynde i starten af 2021.

kig fra parken - blog

Vil du se de udbud og licitationer, der er relevante for dig?  >> Prøv vores Projektdatabase i dag - helt gratis <<

 

Projektdetaljer

 1. Adresse: Kongevejen, Lyngby
 2. Start: Januar 2021
 3. Slut: April 2022
 4. Stadie: Projektering
 5. Bygningsart: Ombygning, renovering, nybyggeri
 6. Areal: 15.000 kvadratmeter
 7. Budget: 300 mio. kroner

Deltagere:

  1. Bygherre: Ejendomsselskabet Kongevejen 79-85 ApS
  2. Arkitekt: Lundgaard & Tranberg Arkitekter A/S
  3. Landskabsarkitekt: Julie Kierkegaard A/S

Dia_placering af funktioner_2020.07.28 - blog