Byggefakta forside
Pressemeddelelse

Byggefakta A/S opkøber Grow Your Business ApS

Research- og rådgivningsvirksomheden Byggefakta A/S har opkøbt TBC Invest ApS' aktieandel og ejer nu 100 % af den digitale platform, Grow Your Business ApS, der på få år har etableret sig som det førende, kommercielle værktøj i Danmark og resten af Norden.

D. 31. maj 2023 opkøbte Byggefakta A/S TBC Invest ApS' aktieandel på 40 % i Grow Your Business ApS.

Dermed ejer Byggefakta A/S nu 100 % af den digitale platform, der blev etableret i januar 2020 i et strategisk partnerskab mellem Byggefakta A/S og TBC Invest ApS.

Siden har Grow Your Business ekspanderet sine aktiviteter til Sverige, Norge og Finland, og i dag bruger hundredvis af virksomheder i bygge- og anlægsbranchen den kommercielle platform, der understøtter de mange afgørende beslutninger, som træffes, i de kommercielle faser – her inden for strategi-, marketing-, salgs-, PQ-, tilbuds- samt indkøbsprocesser.

Det unikke indblik er funderet på det enorme informationsgrundlag, som Byggefaktas databaser genererer ved registrering af 85 % af private og offentlige byggeprojekter i Danmark.

Opkøbet er et naturligt resultat af, at Grow Your Business efter planen har udviklet sig til at være bygge- og anlægsbranchens førende, kommercielle værktøj.

CEO Klaus Søe Rylov, Byggefakta A/S:
- Opkøbet af Grow Your Business er et naturligt next step i Byggefaktas udvikling fra som brancherådgiver og førende leverandør af projektinformationer til nu også at tage innovative produkter til os og derved i endnu større grad benytte vores markedsviden på strategisk niveau.

Nordisk COO Thomas Bejer-Andersen, Byggfakta Group:
- Da vi indgik partnerskabet med TBC Invest, så vi et unikt potentiale i Grow Your Business, som til fulde er indfriet. Byggefakta opnår nu en større agilitet i såvel produktudviklingen på nordisk plan som i udbredelsen af Grow Your Business til resten af verden.

CEO og ejer Martin Lund Knudsen, TBC Invest:
- Grow Your Business er på få år vokset sig stor i hele Norden, hvilket understreger at indsigten i markedet er vejen til bedre resultater. I takt med Byggefaktas ekspansion er tidspunktet det helt rette for overlevering af en platform, der har ændret byggeriets markedsmekanismer. 

For yderligere information om opkøbet kontakt venligst:

CEO Klaus Søe Rylov, Byggefakta A/S
Tlf.: +45 2983 7474
E-mail: klaus.soe.rylov@byggefakta.dk

Kommunikations- og marketingchef Mette Linneboe Pedersen, Byggefakta A/S
Tlf.: +45 3692 6036
E-mail: mlp@byggefakta.dk