Byggefakta
Ugens projekt

Oasen - nye boliger i Nærheden

Oasen - ny forretning og 33 boliger i Nærheden

Oasen - nye boliger i Nærheden

I 2013 lancerede Høje-Taastrup Kommune og Realdania By idéen om et helt nyt byområde på 63 hektar nær ved Hedehusene. 6 år senere er udviklingen godt i gang. De første af byens i alt 3.000 boliger er opført og flere er på vej.

Boligerne i Oasen opføres i 3 etager

Billedkreditering: 2e Group A/S

Ejendomsudvikleren 2E Group er blandt de mest aktive udviklere i den nye by. Deres første projekt med 150 boliger står snart færdigt, og allerede i april begyndte de opførelsen af deres næste byggeri - Oasen. Projektet omfatter opførelsen af en ny forretning til SuperBrugsen og 33 boliger. Forretningen udgør basen for hele byggeriet, mens boligerne opføres i 3 etager oven på forretningen. Udearealerne etableres som et hævet gårdrum på forretningens tag. Desuden etableres fuld kælder med parkering. Byggeriet opføres af Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S i samarbejde med 2E Architech og Årstiderne Arkitekter (nu en del af Sweco) og ingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S, Hobro.

Boligerne i Oasen får en attraktiv placering i området

Boligerne får en attraktiv placering i området med et grønt fællesareal og flere af kommunens bidrag til området som nærmeste nabo – fx et nyt springcenter, der stod klar i 2017, og et ambitiøst skolebyggeri forventes færdigbygget inden for få år. Medio 2020 forventes både forretning og boliger at være klar til indflytning.

 

Projektdetaljer

 1. Adresse: Sejlbjerg Allé, Nærheden
 2. Start: April 2019
 3. Slut: Maj 2020
 4. Stadie: Byggeplads etableret
 5. Bygningsart: Nybyggeri
 6. Areal: 4.200 m²
 7. Budget: 38 mio. kroner

 

Deltagere

 1. Bygherre: 2e Group A/S
 2. Arkitekt: Årstiderne Arkitekter - Part of Sweco
 3. Ingeniør: Svend Poulsen A/S, Hobro
 4. Totalentreprenør: Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S

 

Materialer

 1. Facade: Tegl/mursten
 2. Tag: Tag-Pap
 3. Gulv: Træ, Klinker
 4. Vinduer: Aluminium/Træ
 5. Råhus: Beton
 6. Varmekilde: Fjernvarme