Byggefakta
Ugens projekt

Renovering af Marielyst Renseanlæg

Guldborgsund Spildevand renoverer Marielyst Renseanlæg

Renovering af Marielyst Renseanlæg

Denne sommer begynder en omfattende renovering af Marielyst Renseanlæg. Hovedentreprisen er netop tildelt entreprenørfirmaet MSE A/S.

Flere af Guldborgsund Spildevands renseanlæg er fra 70’erne og 80’erne og er nu ved at være modne til en omfattende renovering. Med titlen ’mod nye tider’ igangsatte forsyningsvirksomheden en større helhedsplan, der skal bringe anlæggene i Guldborgsund Kommune op til nutidig standard.

Denne sommer begynder en omfattende renovering af Marielyst RenseanlægBilledkreditering: Guldborgsund Spildevand A/S

Renoveringen af Marielyst Renseanlæg omfatter opførelse af en ny multibygning, ny koncentreringstank og retur- og overskudsslampumpestation samt renovering af anlæggets procestanke og efterklaringstanke. Til alle bygværker, hører nye maskin- og elinstallationer, samt styringssystemer (SRO). Formålet med renoveringen er ikke kun forbedring af vandkvaliteten. Med de nye tekniske installationer kan anlægget fjernovervåges, hvilket giver en væsentlig driftsbesparelse.

Envidan A/S varetager totalrådgivningen og skal i samarbejde med entreprenøren MSE A/S sørge for at hele projektet kan gennemføres mens renseanlægget er i drift. Arbejdet forventes at begynde i juni og afsluttes til foråret 2022.

Renoveringen af Marielyst Renseanlæg omfatter opførelse af en ny multibygning

Sikkerheden var selvfølgelig i top, da kontrakten blev underskrevet. Blandt andet fik alle parter sin egen kuglepen med indgraveret navn for at undgå risiko for smitte af COVID-19. 

Har du plads i ordrebogen? Få informationer om byggeprojekter i Projektdatabasen

 

Projektdetaljer

  1. Adresse: Marielyst strandvej, Marielyst
  2. Start: Juni 2020
  3. Slut: Marts 2022
  4. Stadie: Licitationsresultat
  5. Bygningsart: Renovering
  6. Budget: 30 mio. kroner

Deltagere:

  1. Bygherre: Guldborgsund Spildevand A/S
  2. Arkitekt: Envidan A/S
  3. Ingeniør: Envidan A/S
  4. Totalentreprenør: MSE A/S