Byggefakta
Ugens projekt

Kirkebjerg Oase - nyt boligområde

Ikano Bolig A/S opfører rækkehuse i det nordvestlige Greve

Kirkebjerg Oase - nyt boligområde

I Kirkebjerg-området på grænsen mellem Brøndby og Glostrup må de gamle erhvervsbyggerier vige pladsen for et helt nyt boligområde. De to kommuner har gennem en årrække arbejdet med udviklingen af området og nu sker der snart noget. 2E Group A/S er blandt de første, der stikker spaden i jorden.

Alle boliger får altan eller terrasse

Billedkreditering: 2e Group A/S

2E Group A/S er en ejendomsudvikler med base i Aalborg, der har specialiseret sig i udvikling af boligprojekter i Storkøbenhavn, Aarhus og Aalborg. Og de har i øjeblikket flere aktuelle boligprojekter i Københavnsområdet.

Projektet på Kirkebjerg Parkvej 8 og 10 er døbt ”Kirkebjerg Oase” og omfatter 68 lejligheder fordelt på to bygninger i 3-5 etager. Der opføres 5 typer lejligheder med henholdsvis 2 og 3 værelser og arealer fra 76 – 88 m2 – alle boliger får altan eller terrasse. Dertil kommer en kæmpe fælles tagterrasse på taget. Og der opføres parkeringskælder under Kirkebjerg Parkvej 8.

Der opføres 5 typer lejligheder med henholdsvis 2 og 3 væresler

Bygningerne opføres i traditionelle materialer med teglfacader og fladt tag med tagpap. På dele af tagfladen indrettes fælles tagterrasse. Der er i materialevalget lagt vægt på miljørigtige og energibesparende løsninger.

Projektet er udviklet af 2E Group A/S egne arkitekter i samarbejde med Brix | Nordberg Arkitektur og Ingeniørfirmaet Svend Poulsen. Dansk Totalentreprise Aalborg A/S står som totalentreprenør for opførelsen af byggeriet. De har ligeledes base i Aalborg og samarbejder allerede med 2E Group A/S om flere boligbyggerier. Totalentreprenøren forventes at kunne begynde arbejdet til efteråret og primo 2021 står den sidste bolig klar til indflytning.

Kirkebjerg Oase omfatter 68 lejligheder i 3-5 etager

 

Projektdetaljer

 1. Adresse:  Kirkebjerg Parkvej 8 og 10, Brøndby
 2. Start:  Oktober 2019
 3. Slut:  Januar 2021
 4. Stadie:  Licitationsresultat
 5. Bygningsart:  Nybyggeri
 6. Areal:  4378 kvadratmeter
 7. Budget:  60 mio kroner

 

Deltagere

 1. Bygherre: 2e Group A/S
 2. Arkitekt: Brix | Nordberg Arkitektur ApS
 3. Ingeniør: Ingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S
 4. Totalentreprenør: Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S

 

Materialer

 1. Facade: Tegl/mursten
 2. Tag: Tag-pap
 3. Gulv: Træ
 4. Vinduer: Træ/alu
 5. Råhus: Beton
 6. Varmekilde: Fjernvarme