Byggefakta
Brancher - rådgivere

Brancher - Rådgivere

Som rådgiver i byggebranchen kan du få adgang til oplysninger om både offentlige og private byggeprojekter længe før de udbydes – og det er inklusive projekter i indbudt licitation.

Rådgivere  |  Leverandører  |  Håndværkere  |  Entreprenører  |  Øvrige brancher

Med vores løsninger kan du hele tiden holde dig opdateret på de udbud, der er interessante for din virksomhed. Du får overblikket, der gør det muligt for dig at kontakte potentielle partnere samme morgen, som udbuddet lander i din indbakke. Faktisk kender vi 2 ud af 3 offentlige projekter længe før rådgivningsydelserne eller totalentreprisekonktrakterne udbydes – og de informationer får du også adgang til.

Sæt det rigtige team

Er du rådgiver i byggebranchen?

Uanset om du ønsker opgaver som total- eller underrådgiver, eller ønsker at indgå i et totalentrepriseteam, gælder det om at komme først til de gode opgaver, så du kan sikre dig den rigtige partner at danne team med. Offentlige rådgivningskontrakter er underlagt de samme regler for udbud som byggearbejde.

En lang række offentlige rådgivningsopgaver, som f.eks. bygherre- og totalrådgivning, udbydes således offentligt i enten Danmark eller EU. Vi giver dig besked om udbuddene tidligt i processen, så du kan reagere hurtigt, når en relevant rådgivningsopgave udbydes.

Vi kender 2 ud af 3 offentlige projekter
længe før de udbydes.

Information om offentlige udbudte sager og projekter i indbudt licitation

Få information om offentligt udbudte sager og projekter i indbudt licitation

Udover de offentligt udbudte sager, får du også information om projekter, der sendes i indbudt licitation. Det gælder både offentlige og private bygherrer. De indbudte licitationer udgjorde i 2015 mere end 36 mia. i budgetsummer. Med adgang til vores projektdatabase får du oplysninger om det private projektmarked, så du kan rette henvendelse i tide og blive budt med.

Har du fokus på totalentrepriser, er det afgørende for dig, at du tidligt har indgået aftale med de rigtige samarbejdspartnere, der kan supplere den viden, din virksomhed i forvejen besidder. Vi giver dig den viden, der er nødvendig, så du kan få dine forhåndsaftaler tidligt på plads, og derved står så stærkt som muligt.

Læs mere om Projektdatabasen 

Information om projekter med private bygherrer

Værdifuld information om projekter med private bygherrer

Mere end 60% af det professionelle projektmarked er projekter med private bygherrer. Det er derfor vigtigt at have adgang til viden om denne del af markedet. Mange af disse projekter kender vi til allerede i de tidlige stadier, altså på det tidspunkt hvor der kun er en bygherre på projektet.

Med vores løsninger får du, foruden informationer om offentlige projekter, også værdifuld viden om projekter med private bygherrer. Du er derfor dækket helt ind, hvad end du ønsker at arbejde med offentlige, private projekter eller måske endda begge dele.

Vores løsninger er
tilpasset rådgivere:

  • Information om Offentlige udbud op til 24 måneder før det officielle udbud
  • Fuldt udbudsmateriale på projekterne, når det udsendes
  • Offentlige projekter, der sendes i indbudt licitation
  • Projekter med private bygherrer (65% af projektmarkedet i 2020)
  • Skræddersyede projektmails og opdateringer på udvalgte projekter
Byggefaktas løsninger er tilpasset rådgivere

Vi tilpasser
vores løsninger
til dine behov

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil vide mere om, hvilken af vores løsninger der passer bedst til dig og din virksomhed. Vi har dygtige og erfarne konsulenter, som kan rådgive dig alt efter, hvilke behov du har eller udfordringer, du skal have løst som rådgiver i byggebranchen. Du kan kontakte os direkte på telefon +45 7025 3031.

Du kan også læse mere om vores løsninger her 

I Projektdatabasen får vi kendskab til byggesagerne tidligt i processen og kan derfor tage kontakt til bygherren og blive prækvalificeret. Ud fra informationerne i databasen kan vi også sikre, at vores pipeline er fyldt ud for det næste halve år.

Mikael Pontoppidan, Head of Business Development – LINK arkitektur

 

Læs referencen her