Byggefakta
Byggefakta: brancher - håndværkere

Brancher - Håndværkere

Som håndværker i byggebranchen kan du få adgang til informationer om alle relevante byggeprojekter for dig og din virksomhed. Med disse informationer kan du fokusere på de projekter, som du er bedst til at løse.

Rådgivere  |  Leverandører  |  Håndværkere  |  Entreprenører  |  Øvrige brancher

Uanset om et byggeprojekt udbydes som fag-, hoved- eller totalentreprise, er der behov for den højt specialiserede arbejdskraft, som en håndværkervirksomhed kan tilbyde inden for sit fag. Med informationer fra vores Projektdatabase bliver du opdateret om relevante projekter og deres fremdrift. Dermed ved du altid, hvad der er aktuelt i diverse byggeprojekter, og du ved derfor hvornår du skal holde dig til for at vinde de rigtige opgaver.

Spar tid og penge

Regn tilbud på de rigtige projekter 

Tilbudsberegning er en af de dyreste processer i byggebranchen, og vinder du ikke ordren, er det ærgerlige penge at miste. Gennem os kan du få adgang til detaljeret viden om de enkelte projekter, hvilket giver dig et solidt og essentielt fundament. Med dette kan du vurdere de enkelte byggeprojekter og hermed udvælge de rette projekter at fokusere på.

Uanset om du laver anlægs-, bygge- eller installationsopgaver, tilbyder vi dig en unik mulighed for løbende at udvælge de rigtige projekter for din virksomhed at afgive tilbud på. Det betyder, at du kan minimere mængden af tid, som du bruger på at regne tilbud, du ikke vinder. 

Prøv Projektdatabasen - klik her

Tilbudsberegning er en af de dyreste processer i byggebranchen. Derfor gælder det om at fokusere på de rigtige projekter.

Vær på forkant med opgaverne i dit lokalområde

Vær på forkant med opgaverne i dit lokalområde

For dig som håndværker gælder det om at være på forkant med, hvad der sker i dit lokalområde. Ved at være på forkant kan du komme først med at byde ind på opgaverne. Vores kompetente og dygtige researchteam indsamler løbende informationer om byggebranchen og registrerer disse i vores Projektdatabase, hvilket betyder, at du bliver orienteret om, hvad der rører sig i dit område.

Vi er tæt på byggeprojekterne og kender detaljerne om både offentlige og private projekter. Ud fra dette kan du vurdere, om du finder projektet interessant for din virksomhed og om du vil gå efter at vinde opgaven.

Gør opmærksom på din virksomhed med hjælp fra Byggefaktas Projektdatabase

Gør opmærksom på din virksomhed

En del af det offentlige byggearbejde er af en mindre størrelsesorden, hvor der ikke er krav om offentligt udbud. Disse opgaver udbydes derfor i indbudt licitation eller via underhåndsbud, mens andre udbydes som miniudbud blandet virksomheder i en rammeaftale. Det samme gælder praktisk talt for samtlige byggeprojekter med private bygherre. Derfor kræver det, at du gør opmærksom på din virksomhed, hvis du gerne vil i betragtning til bud.

Vores informationer kan hjælpe dig med at rette henvendelse om et byggeprojekt til den rette kontaktperson og på det rigtige tidspunkt. I vores Projektdatabase oplyser vi dig løbende om alle detaljer i projektet – det er alt fra kontaktperson til budget, entrepriseform og materialevalg. Vi sørger derfor for, at du ved præcis, hvornår og til hvem du skal rette henvendelse for at komme i betragtning til opgaverne.

Vores løsninger er
tilpasset håndværkere

  • Få detaljerede informationer om relevante byggeprojekter
  • Få et solidt fundament at afgive tilbud ud fra
  • Få mulighed for at være på forkant i dit lokalområde
  • Få alle de informationer du skal bruge til at rette henvendelse til den rette kontaktperson på det rigtige tidspunkt
Løsninger der er tilpasset håndværkere

Prøv en gratis demo af Projektdatabasen i dag

Kunne du tænke dig yderligere information om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig som håndværker i byggebranchen? Så er du velkommen til at kontakte os.

Prøv en gratis demo allerede i dag - eller kontakt os direkte på telefon +45 7025 3031.

Læs mere om, hvad vores løsninger kan bidrage til i din virksomhed

I dag er vores største kunde én, vi fik kontakt til takket være jeres Projektdatabase. Og de var nogle af de første, vi kontaktede, da vi blev kunder hos jer.

Nicolai Blaastrup, Medejer – TMP Tømrermester

 

Læs referencen her