Byggefakta forside
Pressemeddelelse

Byggefakta køber Dagens Byggeri af FBG Medier

Som et led i den forsatte udvikling af aktiviteterne på det danske marked køber Byggefakta A/S Dagens Byggeri af mediehuset FBG Medier A/S

Dagens Byggeri, der er et veletableret online-medie i den danske byggebranche, som gennem de seneste år har formået at positionere sig som et førende branchemedie, skifter ejer, idet den hidtidige ejer, FBG Medier A/S har solgt til Byggefakta A/S.

Thomas Bejer-Andersen CEO i Byggefakta A/S udtaler:
thomas-bejer-andersen- Jeg er utrolig glad for, at vi kan føje endnu et ben til i vores danske produktportefølje. I Byggfakta Group ejer og driver vi medier i alle øvrige nordiske lande, og der har længe været et ønske om også at gøre dette i Danmark. FGB Medier og Dagens Byggeri har været en tæt samarbejdspartner for os i mange år. Med købet af Dagens Byggeri har vi nu taget et vigtigt skridt i udviklingen af vores medieforretning på det danske marked. Dagens Byggeri har gennem de sidste år, vist en flot vækst, som vi glæder os til at bygge videre på. Vi ser mange synergier i medieforretningen både på tværs af vores øvrige forretningsområder i Danmark men også i resten af Norden.

- Dagens Byggeri har været en del af FBG Medier siden 1987, og salget til Byggefakta er en strategisk beslutning, som giver os mulighed for at fokusere på vores øvrige markedsledende medier til andre brancher, siger CEO Jørgen Lindhard, FBG Medier.

- Vi er glade for at se Dagens Byggeri leve videre hos Byggefakta, som vi har samarbejdet med i mange år, og som har ambitioner på dette område, tilføjer han.

Jørgen Lindhard ser frem til et fortsat godt og konstruktivt samarbejde mellem FBG Medier og Byggefakta.

Gå til Dagens Byggeri website

Til at stå i spidsen for det Dagens Byggeri har Byggefakta A/S valgt en erfaren fagmedieprofil. Michael Rughede er den nye chefredaktør, som leder redaktionerne i København og Herning.

- I første omgang følger vi det journalistiske spor, som Dagens Byggeri har udviklet gennem en årrække. Og så ser vi på de mange synergier, der ligger i den samlede virksomhed, siger Michael Rughede og uddyber:

- Kombinationen af Byggefaktas meget omfattende research- og dataindsamling for byggeaktiviteten med journalistisk nyhedsformidling er helt unik inden for branchens fagmedier. Så det bliver en virkelig spændende rejse for det nye Dagens Byggeri.
 

Om Byggefakta A/S

Byggefakta A/S har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag Danmarks absolut førende leverandør af markedsdata og information til den professionelle byggebranche. Byggefakta er en del af Byggfakta Group, der leverer markedsdata og business intelligence-tjenester primært inden for byggesektoren i Europa. Derudover ejer og driver koncernen en lang række medier i både Sverige, Norge og Finland inden for bygge- og ejendomssektoren. Koncernen opererer i dag i 11 lande i Europa, som er henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Finland, England, Slovakiet, Tjekkiet, Portugal, Tyskland, Schweiz og Spanien.

Om FBG Medier A/S

FBG Medier A/S er en veletableret og moderne medievirksomhed med flere end 100 år inden for mediebranchen. Siden 1990’erne har fokus været på online-platforme og nyhedsformidling alle ugens dage på alle kanaler og platforme. Hovedfokus er politisk og erhvervsfaglig dækning af en række brancher med faglig viden og inspiration.