Byggefakta forside
hero-samarbejdspartnere

EL Solution ApS

På ganske kort tid fandt EL Solution nye opgaver og samarbejdspartnere gennem Danmarks Største Projektdatabase.

Hos el-installatørvirksomheden, EL Solution ApS, er omdrejningspunktet at deres løsninger skal skabe værdi for deres kunder. Med kundens behov i fokus og med en innovativ tilgang til installationsmuligheder er EL Solution en seriøs medspiller til erhvervslivet. EL Solution har ekspertise i at udføre alle former for el-arbejde, herunder optimering af butiksbelysning, energioptimering, renovering samt reparation og opgradering af el-installationer.
 

EL Solution udfører opgaver ved både store og små projekter, hvor de altid tænker miljøvenlige løsninger og besparelser for kunden ind i deres arbejde. Med et bredt erfaringsgrundlag arbejder virksomheden tværfagligt, hvor de samarbejder med forskellige faggrupper, så de kan imødekomme ønsker og behov hos deres kunder på hele Sjælland.

El-solution-logo-pantone-reference

Ønsket om at opnå større gennemsigtighed i markedet gjorde, at EL Solution valgte at blive kunde hos Byggefakta A/S i marts 2021. Derudover var der et ønske om at sætte el-entreprenører på landkortet, når bl.a. hovedentrepriser udbydes. I Danmarks Største Projektdatabase får EL Solution overblikket over relevante entrepriser, som gør at de kan byde ind på specifikke opgaver og regne relevante tilbud.

”Det projekt vi arbejder på nu, har vi fundet gennem SMART, Byggefaktas Projektdatabase”

”En af Byggefaktas helt store styrker er, at de kan indhente information om, hvem der vinder hoved-/totalentrepriserne. Det har jeg som entreprenør ikke selv mulighed for. Derfor er det virkelig givende at have adgang til alle informationer om projekter, som er relevante for min virksomhed”.

”Der er ingen tvivl om, at vi har fået en større hitrate ved at bruge SMART. Vi ved, hvem vi skal sende vores tilbud til og vi taler os direkte ind i de behov som udbyderen har – det gør bare, at vi taler samme sprog med potentielle samarbejdspartnere allerede ved første kontakt”.

Find projekter, der er relevante for dig!
Prøv en uforpligtende demo af Nordens største projektplatform SMART her

”Vi har kun været kunde hos Byggefakta i få måneder, og vi har allerede tjent vores penge hjem”

”Helt konkret bruger vi også de informationer, som Byggefakta leverer, til at følge op på de tilbud vi regner, men ikke vinder. Vi har nemlig mulighed for at se, hvem der har vundet entreprisen og tage kontakt til udbyderen og høre, hvad der gjorde forskellen. Det er meget værdifuld information for os, fordi vi ved, hvordan vi kan ramme endnu mere plet, næste gang vi regner et tilbud”.

”Når man er kunde hos Byggefakta er det klart, at SMART ikke vinder projekterne for en. Man er nødt til selv at handle aktivt ud fra de informationer, man får adgang til. Derfor er vi virkelig glade for både Pernille Søndergaard og Pernille Schiermacher".

"Pernille Søndergaard fik overbevist mig om, at SMART var den rigtige platform for EL Solution og hjalp os til, at vi fik lavet de rigtige søgninger i systemet. Pernille Schiermacher hjalp os med at sætte de rigtige filtre, sådan at vi kun får informationer om projekter, der er relevante til os. Derudover er hun god til at følge op på, om vi får brugt informationerne til vores fordel.

Løft din forretning til nye højder - Læs mere om SMART >>

 

Danni Hoffmeister, CEO – EL Solution ApS

Læs mere om EL Solution ApS på deres hjemmeside, Facebook- eller LinkedInprofil.

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.