hero-smart-bg4

smart-logo-lille

Find de rigtige byggeprojekter til din virksomhed

Få adgang til de byggeprojekter, der løfter din forretning til nye højder. Prøv SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform, i dag.

Arbejd SMART med dit marked og ...

  • Find de projekter, der løfter din forretning
  • Find de vigtigste samarbejdspartnere
  • Styr din salgspipeline - nemt og enkelt
  • Lav unikke konkurrent-analyser

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

”Der er ingen tvivl om, at vi har fået en større hitrate ved at bruge SMART. Vi ved, hvem vi skal sende vores tilbud til og vi taler os direkte ind i de behov som udbyderen har – det gør bare, at vi taler samme sprog med potentielle samarbejdspartnere allerede ved første kontakt”.

Danni Hoffmeister, CEO – EL Solution ApS

3 gode grunde til at vælge SMART

feature01-gui

Super brugervenligt design

SMART er bygget på den nyeste teknologi,  i et super brugervenligt design, der let guider dig til de vigtigste leads og samarbejdspartnere. Du kan altid have SMART lige ved hånden, da systemet virker på alle typer enheder - også på mobilen.

Prøv SMART

feature03-kort2

Find de helt rigtige projekter

Du får adgang til din helt egen firmaprofil, hvor du kan søge efter byggeprojekter, som passer til dine behov, kompetencer og ressourcer. Det vil sige, at alle irrelevante informationer bliver sorteret fra, hvilket gør det nemt for dig at holde fokus i dit arbejde.

Prøv SMART

feature02-firma2

Personlig firmarangering

Med få klik kan du få overblik over dine vigtigste samarbejdspartner. Via intelligente filtre kan du nemlig lave din egen personlige rangering af firmaer med størst potentiale på dit marked. Det betyder, at du kan se listen (i rangeret orden) med de firmaer, der har flest projekter, som matcher dig.

Prøv SMART

Vi samarbejder med mere end 3.500 virksomheder i byggebranchen...

sweco_white
cf-moeller-1
dkci-logo
ce-nielsen-logo
casa-logo
toemrermester-fasting
ramboell-logo
tyrens-logo
aarsleff-logo

Sådan kommer du i gang

1. Få en (uforpligtende) præsentation

Få en gratis gennemgang af dine muligheder med SMART. Din konsulent hos os viser dig det helt nye og brugervenlige design, de smarte nye funktioner – og hvordan du kan alt det, som du bruger i dit arbejde i dag.

2. Betal kun for det, du har brug for

Du får adgang til al den data, som du har brug for i dit daglige arbejde. Ikke mindre – og ikke mere. Det betyder, at du kun betaler for det, du har brug for, og samtidig får sorteret unødig ’støj’ fra i platformen.

3. Vi hjælper dig i gang

Vi hjælper dig selvfølgelig med overgangen fra FaktaNet Live eller Parabyg til SMART, ved bl.a. at overføre dine noter, aktiviteter og overvågede sager. Derudover får du en grundig introduktion og opsætning af præferencer. Du ved allerede, hvordan du får udbytte af vores data – nu kan du ved hjælp af SMART tage det til det næste niveau – og sparre endnu mere tid.

Prøv SMART

smart-mand