Byggefakta forside
Cembrit-reference

Cembrit A/S

Cembrit A/S er særligt glade for analyseværktøjet Analytics PROs brugervenlige platform og værktøjets unikke muligheder.

Cembrit A/S er et af 19 datterselskaber i den internationale Cembrit koncern. Cembrit koncernen er en af Europas førende virksomheder inden for fremstilling og salg af fibercementprodukter. Cembrit tilbyder en bred portefølje af produkter og løsninger inden for tag og facade til både nybyggeri og renoveringsprojekter.

 

cembrit-logo

 

Cembrit A/S er i 2021 begyndt at arbejde med analyseværktøjet Analytics PRO. Foruden dette analyseværktøj, gør Cembrit brug af Byggefaktas Projektdatabase samt platformen Byggematerialer.dk. Hos Cembrit er Analytics PRO blevet et vigtigt redskab, som har gjort det lettere for dem at finde og bearbejde relevante leads.

”Analytics PRO har gjort det lettere for os at finde relevante leads”

Helt kort - dét siger Cembrit A/S om Analytics PRO

Hvad synes I der er allerbedst ved AP?
At værktøjet er så brugervenligt. Det er en dejlig let brugerflade at arbejde og navigere i, som samtidig har alle de informationer vi har brug for – og så er det smart at vi kan komme direkte fra Analytics PRO til Projektdatabasen og kigge videre.

Hvor glad er du for AP på en skala fra 1-10?
Jeg vil helt sikkert tildele det en 9'er.

Hvad har været den største succes ved at være kunde på AP?
Vi er overordnet set rigtig tilfredse med produktet. Vi oplever generelt nok en stor succes med Analytics PRO, fordi vi rent faktisk får det brugt og vi føler at vi udnytter dets potentiale og værdi.

”Brugerfladen er meget let at arbejde i og lige til at gå til, men samtidig kan det alt det, som man har brug for – såsom at gå i detaljer med særlige aspekter af data eller at printe/eksportere forskellige informationer”

”Generelt vil jeg gerne fremhæve den lette og ligetil brugerflade, som på trods af sin enkelthed stadig har mange muligheder. Systemet fungerer rigtig godt og der er rig mulighed for at gå i detaljer med data. Man finder desuden lynhurtigt ud af hvordan man kan arbejde i det. Og så er det dejligt, at man nemt har mulighed for at eksportere lige det data man ønsker”.

”Det er genialt at Analytics PRO er koblet sammen med Projektdatabasen, så vi kan få et endnu bedre og skarpere indblik i data”

”Derudover er det genialt og bekvemt for os, at Analytics PRO samarbejder med Projektdatabasen, som vi også benytter os af. Vi kan komme direkte fra det ene værktøj til det andet for at se flere detaljer, hvilket gør vores tidsforbrug på Analytics PRO endnu mere optimalt”.

Hanne Legere, Projektkonsulent – Cembrit A/S

 

Se mere om, hvordan Analytics PRO kan hjælpe dig med at forvandle dine ukendte websitebesøgende til konkrete leads >>

Om Cembrit A/S

Cembrit koncernen har sine rødder i Danmark og har siden 1927 arbejdet målrettet med at udvikle nye produkter og forædle fibercementens egenskaber samt rådgive byggeriets parter bedst muligt.

Byggematerialer i fibercement har særdeles populære egenskaber, herunder et begrænset behov for vedligeholdelse, høj slidstyrke og et konkurrencedygtigt prisniveau - og de kan bidrage positivt til bæredygtige byggerier.

Læs mere om Cembrit A/S på deres hjemmeside, Facebook- eller LinkedInprofil.

 

Markedsfør dine produkter

Hør mere om dine muligheder med Analytics PRO

Bestil en gratis demo allerede i dag, så viser vi dig, hvordan du kan bruge Analytics PRO til at skabe konkrete og relevante leads.