Byggefakta forside
Parabyg - CRM-system og projektdatabase i ét

Parabyg
CRM-system og projektdatabase i ét

Hold styr på kunder, aktiviteter og emner og få projektinformation leveret direkte i systemet. Identificér relevante projekter og samarbejdspartnere og reagér hurtigere.

Prøv Projektdatabasen   Læs mere

Parabyg

CRM-system
specialudviklet til
byggebranchen

Vi har leveret CRM-system til byggebranchen i mere end 30 år, og har grundigt indblik i de behov og udfordringer vores samarbejdspartnere typisk står overfor. Med Parabyg får du et CRM-system der er specialudviklet til aktører i byggebranchen, med mange smarte CRM-funktioner, der understøtter din salgsindsats.

Derudover er Parabyg markedets eneste CRM-System, der kommer med indbygget leadgenerering – helt automatisk. Parabyg er nemlig integreret med vores projektdatabase, der indeholder information om alle professionelle byggeprojekter i Danmark.

Med Parabyg får du information om de byggeprojekter, der er relevant for netop din virksomhed. Du får din helt egen database, som opdateres automatisk!

Med Parabyg får du mere tid til at sælge og fokusere på dine kunder – og med indbygget leadgenerering går du aldrig glip af nye byggeprojekter, der er relevant for din virksomhed.

Gratis demo

Hør, hvordan Parabyg kan styrke din forretning

Book en uforpligtende demo – allerede i dag.

Book din tid her 

 

Parabyg - book en gratis demo

Få styr på din salgspipeline

Parabyg giver dig en projektdatabase og et CRM-system i én og samme pakke - helt uden installation eller store investeringer. Dermed får du også en unik mulighed for at få styr på din salgspipeline.

Med Parabyg får du nemlig ud over et CRM-system også adgang til Danmarks største og mest detaljerede projektdatabase, der indeholder informationer om mere end 85% af alt professionelt byggeri i Danmark. Hver dag sidder vores 14 dygtige researchere og overvåger byggeriet og opdatere informationer om aktive og fremtidige byggeprojekter. Alle projekter, der er relevante for jer indlæses automatisk direkte i jeres database.I får således de bedste forudsætninger for at komme først til de interessante projekter.

Parabyg hjælper dig med at styre både din egen og dine medarbejderes tid, og giver dig mulighed for at skabe en stærk salgspipeline.

Parabyg skræddersyes til dine behov

Parabyg er centreret omkring fire stærke grundfunktioner, der alle giver dig det nødvendige forspring i dit salgsarbejde. Med søgefunktionerne: Sager, Firmaer, Personer og Aktiviteter har du en grundpakke, der sætter dig i stand til at effektivisere din salgsindsats. Du får overblik over markedet, dine kontakter, aktiviteter og salg.

Vi ved at alle virksomheder har forskellige behov, og at byggebranchen er alsidig og har mange vidt forskellige aktører. Derfor har vi indrettet Parabyg så fleksibelt som muligt, så du kan få præcis den løsning du skal bruge.

Vi tilbyder en række ekstra CRM-moduler, som du kan vælge til og fra alt efter behov. Vores moduler omfatter blandt andet Mailmodul, Tilbudsmodul, Navne & Numre modul (NN Erhverv), Eventmodul og meget mere.

Parabyg skræddersyes til dine behov

Rådgivning om implementering – vi er med på hele rejsen

Som kunde hos Byggefakta er du aldrig overladt til dig selv. Vi er med på hele rejsen - vi følger dig og din virksomhed tæt gennem forløbet. Vi hjælper dig med at opsætte og implementere systemet og hjælper også med at uddanne dine medarbejder i at bruge systemet. Vi sørger ganske enkelt for, at I kommer godt i gang.

Du får desuden din egen konsulent tilknyttet, som løbende vil følge op på, hvordan det går hos jer, og som du altid kan kontakte, hvis du har spørgsmål.

Parabyg anvendes af alle aktører i byggebranchen

Parabyg anvendes af alle aktører i byggebranchen

Vi samarbejder med alle typer af kunder i byggebranchen lige fra bygherrer, rådgivere, leverandører og entreprenører til mindre håndværkere. Uanset om du er en stor eller lille aktør, og om du er rådgiver, leverandør eller håndværker – så har vi en løsning, der passer til dig.

Kontakt os allerede i dag – så tager vi en snak om dine behov og ønsker, og så viser vi dig, hvordan du kan bruge Parabyg til at skabe værdi i din virksomhed.

Du kan også læse mere om dine muligheder med FaktaNet Live 

Gratis demo

Book en uforpligtende demo - allerede i dag 

Hør, hvordan Parabyg kan styrke din forretning. Book en gratis præsentation - det tager kun 30 minutter.