Byggefakta forside
FaktaNet Live - Danmarks største Projektdatabase

FaktaNet Live
– Danmarks største Projektdatabase

Få adgang til alle offentlige licitationer og udbud samt byggeprojekter med private bygherrer i hele landet med Danmarks største Projektdatabase.

Prøv Projektdatabasen   Læs mere

FaktaNet Live

Få informationer
om byggeprojekter,
der er relevante for dig

Med vores projektdatabase, FaktaNet Live, får du adgang til værdifulde informationer om relevante byggeprojekter med udgangspunkt i dit firma og dine behov. Som bruger af FaktaNet Live får du adgang til din helt egen firmaprofil, som tilpasses lige præcis de behov, du har for information om byggeprojekterne i Danmark. Du vil derfor kun få de projektinformationer der stemmer overens med din virksomheds specialer og kompetencer, indenfor et ønsket geografisk område. Det vil sige, at alle irrelevante informationer bliver sorteret fra, hvilket gør det nemt for dig at holde fokus i dit arbejde.

Hvis du ønsker det, kan du endda få sendt informationer og opdateringer om projekter, du følger direkte i din indbakke, så du kan handle hurtigt, når og hvis det er nødvendigt.

Få et kig i vores Projektdatabase

Se hvad FaktaNet Live
kan gøre for dig

Det er helt gratis og uforpligtende.

Book din tid her 

Få en gratis demo af FaktaNet Live

Hvad kan du med
FaktaNet Live?

FaktaNet Live er Danmarks største, mest intelligente og brugervenlige database med information om byggeprojekter. FaktaNet Live har mange muligheder og funktioner, som gør, at databasen kan bruges effektivt af din virksomhed.

Med FaktaNet Live kan du bl.a.:

  • Lave fritekstsøgninger i databasens mange projekter
  • Lave avancerede søgninger på ønskede projekter og firmaer
  • Overvåge interessante projekter, firmaer og søgninger
  • Se en beskrivelse af byggeprojekterne
  • Se involverede parter i projekterne såsom bygherre, arkitekt og ingeniør
  • Se et projekts byggestadie
  • Lave egne noter på relevante byggeprojekter, firmaer og kontaktpersoner
  • Få en reminder om aktiviteter pr. e-mail
  • Eksportere aftaler til din kalender
  • Lave pipelinestyring
Vores researchafdeling, som består af 14 researchere

Informationer om
13.000 byggeprojekter

Vores researchafdeling, som består af 14 researchere, har mere end 20 års erfaring med at indsamle informationer om det professionelle projektmarked. Vi overvåger alt professionelt byggeri og følger alle projekter tæt, så vi kan give dig detaljerede informationer af høj kvalitet.

Researchafdelingen undersøger hver dag leads fra relevante hjemmesider og avisartikler. Desuden udfører afdelingen mere end 1.000 telefoninterviews om ugen. Hver uge indsamles og udsendes der således informationer om 900 nye eller opdaterede byggesager i projektdatabasen. På nuværende tidspunkt indeholder FaktaNet Live informationer om mere end 13.000 aktive og kommende byggeprojekter. Det betyder, at du via få klik kan holde dig opdateret om alt fra udbudsform, licitationsdatoer til materialevalg og andre vigtige informationer.

Læs mere om vores CRM-system, Parabyg - klik her

I vores projektdatabase kan du se om der arbejdes aktivt med et projekt, eller om det er sat i bero

Undgå at løbe forgæves
efter inaktive projekter

I vores projektdatabase kan du se om der arbejdes aktivt med et projekt, eller om det er sat i bero, da vi løbende er i kontakt med beslutningstagerne på projekterne. Derudover har vores researchere mange års erfaring i at vurdere de enkelte projekter og lægge en usikkerhedsvurdering på dem. Det betyder, at du kan undgå at bruge unødvendig tid på inaktive projekter.

Før et projekt registreres i vores database, har der været dialog mellem vores researchafdeling og en eller flere af projektets beslutningstagere. Her bliver der spurgt ind til projektets detaljer, så vi kan udgive informationer om et projekts omfang, budget, kontaktperson, tidsplan, valg af materialer og meget mere. Dette giver værdi til din virksomhed, som kan ruste sig optimalt til en opsøgende salgsindsats.

Byggestadie – brug tid på en sag, når den er relevant for dig

Hvert byggeprojekt i vores database bliver inddelt i et stadie, der viser, hvor langt projektet er. Med disse informationer vil du derfor ikke bruge tid på sagen, før den er i et stadie der er relevant for dig. Du undgår altså tidsspild, og kan sætte dine kræfter ind på det rette tidspunkt.

Vi er klar til at hjælpe dig

Prøv en gratis demo i dag

Som kunde af vores projektdatabase er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi ønsker, at du får mest muligt ud af dit FaktaNet Live abonnement, og derfor hjælper vi dig med at navigere i systemet.

Vi tilbyder desuden et gratis online FaktaNet Live seminar, hvor systemet og dets vigtigste funktioner gennemgås.