Byggefakta forside
Ugens projekt

Nye ungdomsboliger på A.F. Beyers Vej

Der tages snart første spadestik til 24 nye ungdomsboliger i Vanløse

Der er fuld fart på byggeriet af nye ungdomsboliger i København, men hvert år flytter tusindvis af unge til kommunen og behovet er derfor stadig stort. Snart tages der første spadestik til 24 nye af slagsen.

2021-uge3-nye-ungdomsboliger-a-f-beyers-vej-960


Billedkreditering: JJW Arkitekter A/S

De nye boliger opføres på A.F. Beyers Vej 25 i Vanløse tæt på grænsen til Frederiksberg, hvor flere store uddannelsesinstitutioner har hjemme. Bygningen opføres i forlængelse af den eksisterende karréstruktur og følger takten fra de nuværende bygninger i både højde og materialevalg.

Gå ikke glip af vigtige projekter
- prøv vores Projektdatabase gratis i dag

Bygningen opføres i fire etager med saddeltag, hvor den øverste etage delvist går ind i tagkonstruktionen. Det samlede areal over terræn er 681 m2. Dertil etableres kælder på 143 m2. Bygningen udføres som elementbyggeri med tag og facader i tegl. De 24 ungdomsboliger får eget køkken, bad og depotrum. Derudover vil der være fælles opholdsrum og vaskeri samt en grøn gårdhave.

2021-uge3-nye-ungdomsboliger-a-f-beyers-vej-960-2

Projektet er udviklet af Protica Invest A/S via Ejendomsselskabet A.F. Beyers Vej 25 ApS. Efter opførelsen overdrages ejendommen til investorerne i Protica Ungdomsbolig Invest København A/S. Vognsen & Co A/S er står som totalentreprenør for opførelsen af byggeriet. Og det er ikke første gang de to firmaer danner makkerpar, da de allerede samarbejder om flere boligprojekter i Københavnsområdet. På rådgiversiden deltager JJW Arkitekter A/S og Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S.

Grunden er ryddet og byggeriet afventer nu kun de sidste tilladelser før arbejdet kan gå i gang. De første beboere forventes at kunne flytte ind i begyndelsen af 2022.

Få en gratis demo

 

Projektdetaljer

 1. Adresse: A.F. Beyers Vej 25, 2720 Vanløse
 2. Start: Januar 2021
 3. Slut: Februar 2022
 4. Stadie: Licitationsresultat
 5. Bygningsart: Nybyggeri
 6. Areal: 824 kvadratmeter inkl. kælder
 7. Budget: Estimeret 12 mio.kr

Materialer

 1. Facade: Tegl
 2. Gulv: Træ, klinker
 3. Tag: Tegl
 4. Varme: Radiator, Gulvvarme
 5. Varmekilde: Fjernvarme
 6. Vinduer: Aluminium/Træ
 7. Råhus: Beton (Element)

Deltagere:

 1. Bygherre: Ejendomsselskabet A.F. Beyers Vej 25 ApS
 2. Arkitekt: JJW Arkitekter A/S
 3. Ingeniør: Ingeniørfirmaet Viggo Madsen A/S
 4. Totalentreprenør: Vognsen & Co A/S