Byggefakta forside
Keymate ApS

Keymate ApS

”Vi har fundet flere samarbejdspartnere gennem Projektdatasen! Det er nemt at overskue, hvad der ligger af projekter og hvordan vi får fat i den rette person i første omgang.”

Keymate ApS har i snart et år abonneret på Projektdatabasen, hvor de finder informationer om projekter, der er relevante for dem. Siden 2002 har Keymate ApS fungeret som et mandskabsudlejningsfirma inden for byggebranchen. Det gør dem til et af Danmarks ældste vikarbureauer. De udlejer primært mandskab inden for elbranchen, men har også dygtige tømrere og malere. Med over 60 ansatte, hvor størstedelen har været hos Keymate i en årrække, er det vigtigt for dem, at deres medarbejdere bliver en del af både spændende og fagligt udfordrende byggeprojekter. Projekter som Byggefakta A/S leverer informationer om.

logo keymate2

”Når vi er ude på landevejen og falder over et nyt projekt, så er det dejligt nemt at have Projektdatabasen. Her finder vi nemt ud af, hvem vi skal kontakte, for at blive en del af projektet.”

Når Keymate skal udarbejde salgsmateriale, bruger de informationerne fra Byggefakta. Her får de overblik over, hvad det det er for projekter, der ligger i deres område, hvilken type arbejde, de kan byde ind med og ikke mindst, hvem de skal kontakte for at blive en del af projektet.

”Vi har fundet flere samarbejdspartnere gennem Projektdatasen! Det er nemt at overskue, hvad der ligger af projekter og hvordan vi får fat i den rette person i første omgang. Vi undgår at famle i blinde fordi vi ved, hvor vi skal finde de informationer, vi skal bruge.”

Projektdatabasen bliver brugt jævnligt hos Keymate – også i de perioder, hvor der er travlt. Når der er travlt i virksomheden, bruges systemet som opslagsværk. Her får medarbejderne de nyeste opdateringer om specifikke projekter og er dermed hele tiden på forkant med udviklingen. I mindre travle perioder, bruges Projektdatabasen som inspirationskilde til at undersøge markedet for, hvad det er for relevante projekter, der snart igangsættes.

Få mere at vide om vores Projektdatabase her 

”Da vi først gik i gang med at bruge Projektdatabasen, var der funktioner, vi ikke kendte. Heldigvis har vi haft meget glæde af Michael, som kender systemet rigtig godt og som altid giver sig tid til at hjælpe.”

”Der er ingen tvivl om, at Byggefakta går op i at deres kundeservice er i top. Da vi først gik i gang med at bruge Projektdatabasen, var der funktioner, vi ikke kendte til. Heldigvis har vi haft meget glæde af Michael, som kender systemet rigtig godt og som altid giver sig tid til at hjælpe. Nu har vi fået sat nogle søgninger op, som passer til vores behov. Noget af det bedste ved databasen er, at selvom vi har fået sat nogle specifikke søgninger op, så kan vi selv gå ind og søge mere specifikt på et geografisk område og se, hvad der er af projekter i netop det område. Det er en nem måde for os at følge op på projekter på.”

Kenneth Kristiansen, Daglig leder og medejer – Keymate ApS

Find flere oplysninger om Keymate ApS ved at besøge deres website eller på deres Facebook side.

Gratis demo

Er du interesseret
i at høre mere?

Vil du høre mere om Projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Sådan skræddersyer vi vores løsninger til dig, som er leverandør i byggebranchen