Byggefakta forside

InstallatørGruppen

InstallatørGruppen styrker sin indsigt i markedet med data fra Prognosecenteret. En uvurderlig ressource, som styrker deres forståelse af markedet, og giver dem mulighed for at være på forkant med udviklingen.

Den professionelle byggebranche står sjældent stille. Det er en verden af konstante bevægelser, hvor man skal være forberedt på alt fra nye regler, standarder og bæredygtighedstiltag til ændringer i markedstendenser og kundebehov. At holde sig opdateret er ikke længere en luksus, man bør fravælge.

Det ved InstallatørGruppen og derfor har de valgt at investere i den nødvendige viden og indsigt for deres marked. En uvurderlig ressource, som styrker deres forståelse af markedet, og giver dem mulighed for at være på forkant med udviklingen.

Vi manglede adgang til overordnet markedsdata, som kunne blive sendt til os i faste intervaller.  Prognosecenteret, en del af Byggefakta, kunne tilbyde værktøjet til dette, så vi har kunne få en mere systematisk gennemgang af markedet.

Specialrapporten fra Prognosecenteret fungerer som InstallatørGruppens kompas i byggebranchen. Skræddersyet til deres behov giver den indsigt i markedstendenser, efterspørgsel, vilkår og meget mere. Det er mere end blot et køb af en rapport; det er en investering i deres fremtid.

Træf de rigtige beslutninger med rapporter og analyser fra Prognosecenteret >>>

For InstallatørGruppen er rapporten ikke blot et redskab, den er deres partner i forretningsudvikling. Ved at dykke ned i deres specifikke behov og udfordringer belyser den vejen frem. Det giver dem ikke kun en konkurrencefordel, men også mulighed for at være innovative og tilpasse sig hurtigt til fremtidige udfordringer og muligheder.

Vi bruger rapporten til at forstå eventuelle udsving i markedet, fx om antallet af byggetilladelser er faldet, da det så kan indikere en fremtidig nedgang i markedet.

Som en toneangivende aktør inden for el-, VVS-, fiber- samt ventilations- og kølesystemer er det afgørende for Installatørgruppen at være på forkant med udviklingen for deres marked. Det er ikke bare en fordel at vide, hvad der sker lige foran ens egen dør, det er også afgørende at forstå, hvad der generelt sker i byggebranchen, og hvordan det kan påvirke ens forretning – nu og her og på sigt.

For InstallatørGruppen handler det ikke kun om det tekniske aspekt. Deres engagement i at forstå markedet er også en investering i deres kunder. Ved at være opdateret og velinformerede er de bedre rustet til at rådgive og støtte deres kunder gennem enhver beslutning.

Som en ekstra bonus besøgte Prognosecenterets cheføkonom, Martin Kyed, InstallatørGruppen i forbindelse med deres specialrapport for at give dem en detaljeret og dybdegående gennemgang af rapporten og deres marked. Dette møde tilføjede en ekstra dimension til deres forståelse og hjalp dem med at omsætte teori til praktiske strategier og handlinger.

Samarbejdet har været en god proces, da vi har oplevet, at Byggefakta har været gode til at forstå vores ønsker og at hjælpe med tilpasninger i værktøjet.

Med specialrapporten er InstallatørGruppen klar til at fortsætte med at være branchens foretrukne partner for energi- og ressourcebesparende løsninger.

Besøg InstallatørGruppens LinkedIn eller hjemmeside.

 

IG logo

Vil du vide, hvad Prognosecenteret kan gøre for dig?

Udfyld formularen, og vi tager en snak om hvilke rapporter og analyser der giver mest mening for dig og din forretning.