Byggefakta forside
dkci-baggrund

DKCI A/S

DKCI A/S er nye kunder på SMART, som med det samme blev glade for systemet og som dagligt får brugt databasens mange informationer og muligheder.

DKCI A/S er en entreprenørvirksomhed, der udfører alle typer gravearbejde og som løser projekter inden for infrastruktur, grøn energi og byggeri. DKCI har en vision om at være Danmarks førende entreprenør ved etablering og opbygning af grøn og vedvarende energi.

DKCI A/S blev i det sidste kvartal af 2021 kunder på SMART, og de har hurtigt og effektivt fået projektinformationerne fra databasen og systemets andre egenskaber til at blive en aktiv del af deres hverdag, da de både benytter SMART til at få overblik over markedet samt til at holde styr på deres nuværende projekter.

logo-dkci

 

”SMART hjælper os med hele tiden at holde styr på hvad der er af projekter, som vi vil være med i – og samtidig hvad vi er med i. Det er rart at vi har overblikket i SMART med noter osv. på alle de projekter, som vi har valgt, er interessante for os”.

”Vi er rigtig glade for de mange detaljer, man kan se i SMART. Det er rart for mig, at ved at kigge på et projekt i SMART, kan jeg finde alle de informationer, som jeg har brug for”

Læs hvordan SMART kan styrke din forretning >>

”Systemet er dejligt nemt og overskueligt. Når vi finder projekter, vi ønsker at arbejde på, så kan vi nemt begynde at overvåge projektet gennem SMART. Vi sætter det altid op til at få beskeder, når der sker noget nyt og interessant for os på de projekter, vi har udvalgt at holde øje med”.

”SMART er et rigtig godt styringsværktøj til at finde nye projekter, holde øje med projekter, vi allerede finder interessante og til at have styr på alle nødvendige informationer om udvalgte projekter, som vi ønsker at blive en del af”

Michael Larsen, Driftschef hos DKCI A/S fortæller desuden, at de bruger SMART dagligt til at holde øje med markedet: ”Vi bruger systemet dagligt til at tjekke op på, hvad der er kommet af nye projekter, der kunne være interessante for os, samt hvad der er kommet af nye opdateringer på projekter, vi allerede overvåger og er interesserede i”.

”Vi er blevet guidet godt af medarbejderne hos Byggefakta, og derfor har det været en nemt at komme i gang med at bruge SMART. Vi har fået hjælp lige fra starten af til at sætte SMART op efter vores ønsker, så der har været god service med fokus på at få os op og køre fra dag ét af. Selvfølgelig skal vi lige vænne os til det nye program, men sådan er det jo altid med noget nyt – men jeg synes virkelig, at det har været nemt og overskueligt og havde egentlig frygtet, at det ville være besværligt at komme i gang”.

Løft din forretning til nye højder - Læs mere om SMART >>

”Vi har fået hjælp lige fra starten af til at sætte SMART op efter vores ønsker, så der har været god service med fokus på at få os op og køre fra dag ét af”

”Så snart vi hørte om SMART og fik det præsenteret, var jeg overbevist om, at vi skulle være med. Vi fik en rigtig god forklaring af systemet og dets fordele, og det var derfor en nem beslutning for os at blive brugere af SMART”.

”Jeg vil klart anbefale SMART til andre – det er der, det hele er. Systemet er nemt og ligetil at bruge og der er så mange brugbare informationer og funktioner derinde”

Michael Larsen, Driftschef - DKCI A/SOm DKCI A/S

DKCI beskæftiger sig med flere forskellige opgaver og områder, hvilket afspejles i at de løser projekter inden for både infrastruktur, grøn energi og byggeri. DKC er specialister i offshore og specielle marinekonstruktioner, som fundamenter til fremtidens energi og infrastruktur. Derudover etablerer og renoverer de alle kategorier af forsyningsledninger. Desuden udfører DKCI nedgravning af kabler til lysleder, fiberteknologi og øvrige højhastighedsnet.

DKCI har som nævnt tidligere en vision om at være Danmarks førende entreprenør ved etablering og opbygning af grøn og vedvarende energi, og derudover er deres mission at levere rentable løsninger til tiden.

Læs mere om DKCI A/S og deres løsninger på virksomhedens hjemmeside og deres LinkedIn profil. 

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

Find de projekter, der styrker din forretning med SMART - byggebranchens mest brugervenlige og detaljerede projektplatform.

Bestil en gratis og uforpligtende demo, hvor vi viser dig, hvordan SMART løfter din forretning til nye højder.