Byggefakta

LIVE Statistik

– Få overblik over dit marked med et enkelt klik

Få overblik over
alle relevante
byggeprojekter

LIVE Statistik er byggebranchens bedste værktøj til at skabe overblik over byggeprojekter, byggeriet i regioner og kommuner, roller, referencer og meget mere. Med LIVE statistik får du overblik over alle de byggeprojekter, der er relevant for din virksomhed.

Med få klik kan du skabe flotte grafer og dashboards, der visualiserer udviklingen i den del af byggebranchen, der er interessant for dig. Det kræver kun et login og få klik med musen, så har du lavet dit markedsoverblik.

LIVE Statistik indeholder en lang række af muligheder for at filtrere data. Du kan eksempelvis filtrere på typer af projekter, kombineret med en specifik region. Mulighederne er mange, og det hele klares via et enkelt login.

 

Alle grafer i LIVE Statistik er dynamiske og opdateres automatisk, når du ændrer dine filtre. Kombinationerne er næsten uendelige, og du kan krydse alle data, som du ønsker.

Med LIVE Statistik kan du lave præcis det markedsoverblik, som du har brug for.

Prøv LIVE Statistik - allerede i dag 

 

Underbyg din viden om markedet
med LIVE Statistik

 

Filtrér på alle data
om byggeprojekter

LIVE Statistik indeholder en lang række avancerede filtre, der gør det muligt at lave meget nøjagtig og præcis statistik på de byggeprojekter, der er interessante for netop din virksomhed. Du kan filtrere på alle de oplysninger, der er i databasen.

Du kan eksempelvis filtrere alle byggeprojekter helt ned på undergrupper og kombinere det med pris, stadie, udbudsform, antal etager, byggestart, byggeslut og meget mere. Det betyder, at du kan skabe et enkelt overblik over de byggeprojekter, der er relevante for dig.

Live Statistik giver et godt overblik over regionerne

Detaljeret statistik for byggeriet i regionerne

LIVE Statistik giver desuden et godt overblik over regionerne. Du vil nemt og enkelt kunne se top 5 arkitekter, ingeniører og entreprenører. Derudover kan du se projektlister, antal byggeprojekter, totalpris, areal, byggeprojekter fordelt per år mv. Ved at bruge filtrene kan du gøre det endnu mere specifikt, og udvælge præcis de typer af byggerier, der har din interesse. Du får altså overblikket over dine forretningsmuligheder fordelt på regioner med ganske få klik.

Få et hurtigt overblik over dine forretningsmuligheder

Markedsoverblik over byggeprojekter i kommuner

Markedsoverblik over byggeprojekter i kommuner

LIVE Statistik giver også overblik over byggeriet i de enkelte kommuner. Her har du mulighed for at lave meget specifikke grafer, der viser byggeprojekterne i den enkelte kommune. Ved at bruge filtrene kan du få detaljeret viden og statistik om byggeprojekter, der er relevante for dig. Du kan se hvem, der bygger i kommunerne, hvad der bygges, de største arkitekter, ingeniører og entreprenører i kommunerne og meget mere. Dermed får du et meget præcist billede af de vigtigste aktører, filtreret helt ned på kommuneniveau.

Se statistik på alle byggeprojekter på kommuneniveau

Søg på alle roller i byggeprojektet med Live Statistik

Søg på alle roller i byggeprojektet

Via vores LIVE Statistik kan du med få klik sortere på rollerne i byggeprojektet. Her har du mulighed for at søge på alle roller kombineret med type af projekter. Du kan eksempelvis nemt se, hvem der står for brandsikringen i en bestemt region, på en bestemt type af byggeprojekter. Eller du kan se den største hovedentreprenør i forskellige områder, på specielle typer af projekter eller noget helt andet.

Der er rigtig mange muligheder for at lave detaljeret statistik på netop de roller i byggeprojekterne, du ønsker at fokusere på.

Få en gennemgang af mulighederne med LIVE Statistik i dag

Systemet er meget nemt at navigere rundt i. I starten brugte jeg systemet dagligt, men nu har vi så mange opgaver, så i dag bruger jeg det mest til at danne mig et overblik over opgaver, som vi kan byde på i 2020. Jeg vil helt sikkert gentegne mit abonnement igen til næste år, så jeg kan blive ved at have overblik over, hvad der rører sig i branchen.

Hamed Jandaghi Alaei, Driftsansvarlig og ejer  – Uniplan Danmark

Se referencer mellem aktører i byggebranchen

Se referencer mellem aktører i byggebranchen

En anden spændende funktion i LIVE Statistik, er muligheden for at se referencer mellem aktører. Med LIVE Statistik kan du få meget præcis statistik på, hvem der arbejder sammen med hvem – både generelt og på specifikke projekter. Du kan også vælge en specifik bygherre, og se alle projekter inden for en bestemt kategori. Med referencefunktionen bliver det muligt, at se hvilke arkitekter, ingeniører samt hoved/totalentreprenører den valgte bygherre typisk arbejder sammen med. Denne information kan være afgørende viden, når der skal sættes et stærkt hold til eksempelvis en totalentreprise. Du kan også bruge funktionen til at se referencer mellem hoved/totalentreprenører og underentreprenører.

Live statistik Dashboard

Opbyg dine egne dashboards med statistik

Via LIVE Statistik kan du opbygge dine egne dashboards, der opdateres løbende. Med dashboards får du mulighed for at lave præcise visualiseringer, der viser udviklingen på forskellige fokusområder. Det kan være, at du ønsker at opbygge et dashboard, der sætter fokus på byggeriet af en bestemt type af projekter i en eller flere kommuner. Du kan også lave et dash board med alle top 5 aktører inden for specifikke projekttyper.

Via de individuelle dashboards kan du tilføje og fjerne grafer med et enkelt klik, og du kan nemt og enkelt sætte dem op, så de kan ses via mobil.

Få overblikket over dit marked og lav dit målrettede overblik

Live Statistik findes i 3 versioner afhængig af behov

LIVE Statistik
- 3 versioner afhængig af behov

LIVE Statistik Standard indeholder nogle fastdefinerede grafer og toplister på alle skærmbilleder, som selvfølgelig opdateres automatisk via filtreringer. LIVE Statistik Standard vil være den optimale løsning for de fleste.

Live Statistik Udvidet gør muligt selv at få tilpasses graferne i rapporten inden for det datasæt, der er tilgængeligt. Her har du mulighed for selv at bestemme hvordan din rapport skal se ud, og få tilpasset visningerne.

LIVE Statistik PRO er den mere avancerede model, hvor du har mulighed for at trække eksterne datakilder ind. Det kan være data fra dit CRM system eller andre relevante datakilder.

LIVE statistik Standard Udvidet PRO*
LIVE opdatering af data fra jeres egen database
Avanceret filtrering
Dynamiske grafer
Søg på roller
Se referencer
Overblik på kommuneniveau
Overblik på regionalt niveau
Mulighed for dashboards
APP (Power BI)
Individuel tilpasning af grafer
Integration af egen data fra egne datakilder

Kombinér LIVE Statistik med dine egne data

Hvis du allerede benytter Office 365, har du mulighed for at få LIVE Statistik PRO. Denne version kræver, at I benytter Office 365 i jeres virksomhed og tilkøber POWER BI PRO applikationen. Med denne løsning får I mulighed for at kombinere alle data fra LIVE Statistik PRO med jeres egne data fra eksempelvis jeres CRM system. Denne løsning bliver skræddersyet til jeres behov og kan bruges til at skabe et detaljeret overblik over jeres forretning i forhold til de KPI’er I arbejder med.

Dette er en fantastisk smart løsning, der giver overblik og samler data fra mange datakilder i virksomheden og kun fantasien sætter grænser. Hvis data findes, kan det kombineres i en LIVE Statistik PRO version. LIVE Statistik PRO er helt individualiserede løsninger, som tilpasses netop jeres forretning. Du behøver ikke tage stilling til hvilken løsning der er rigtig for dig ... udfyld formularen nedenfor, så tager vi en uforpligtende snak om jeres ønsker og behov.

 

Hør mere
om mulighederne
med LIVE Statistik

Udfyld formularen allerede i dag, og se hvordan du kan bruge LIVE Statistik i din forretning.