Du er her

Skræddersyet byggeri til Social- Og Sundhedsskolen i Horsens

28. november 2018
Social- Og Sundhedsskolen kommer til at udgøre 4.400 m² fordelt på fire etager

Billedkreditering: Rum A/S

UGENS PROJEKT: CASA opfører helt ny uddannelsesby til SOSU Horsens

Centralt i Horsens er en helt ny uddannelsesby på ca. 85.000 m² undervejs. Inden længe sættes spaden i jorden til næste etape - et nyt byggeri for Social- Og Sundhedsskolen Fredericia - Vejle - Horsens, der forventer at kunne flytte ind i 2020.

Det er den lokale projektudvikler og totalentreprenør CASA, der står for opførelsen af byggeriet som delegeret bygherre og totalentreprenør. Projektet er udarbejdet i samarbejde med arkitektfirmaet RUM, der ligeledes har base i Horsens, og ingeniørfirmaet Rambøll. De tre parter har allerede fra den tidlige planlægning været involveret i projektet via samarbejdet om masterplanen for området. Tidligere på året gik det første byggeri på i området i gang, ligeledes med CASA som delegeret bygherre.

Social- Og Sundhedsskolen kommer til at udgøre 4.400 m² fordelt på fire etager med et centralt gennemgående atriumrum. Fra tagterrassen på 1. sal vil der være direkte adgang til områdets centrale strøg, Campuslinjen. Det centrale atrium kan anvendes til spisning og kan sammenlægges med bevægelsessalen til større arrangementer. Ligeledes etableres skolekøkken og simuleringslokaler til undervisning i stueetagen, mens de generelle undervisningslokaler placeres som to længer fordelt på 1. – 3. sal omkring det centrale atrium. Alle funktionsområder ’limes sammen’ ved et åbent bibliotek, fleksible studiemiljøer og grupperum af forskellig karakter i tilknytning til det centrale atrium.

Byggearbejdet forventes at begynde primo 2019. Da byggeriet er omfattet af udbudspligt vil hovedparten af underentrepriserne blive udbudt som fagentrepriser i EU-udbud. Indtil videre er betonelementleverancerne og in-situ beton udbudt.

 

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Campus Horsens
  Start: Januar 2019
  Slut: Juli 2020
  Stadie: Licitationsresultat
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 4.400 m²
  Budget: 86 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: SOSU FVH
  Arkitekt: Rum A/S
  Ingeniør: Rambøll Danmark A/S
  Totalentreprenør: Casa A/S
 • MATERIALER
  Facade: Tegl, Aluminium
  Tag: Tag-pap, Grønne tage
  Gulv: Vinyl, Linoleum, PU-Gulve, Sportsgulv
  Vinduer: Træ/alu
  Råhus: Beton
  Varmekilde: Fjernvarme

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende