Du er her

Opførelse af parkeringshus, Sortebrødre Plads

07. februar 2017
  • View over indgangsområde
  • View fra parkeringsområde

    Billedkreditering: Årstiderne Arkitekter P/S

UGENS PROJEKT: Roskilde Kommune planlægger opførelse af parkeringshus på Sortebrødre Plads

Projektet omfatter opførelse af parkeringshus på den østlige del af Sortebrødre Plads. P-huset indeholder i alt 500 P-pladser, hvoraf 5 pladser etableres som handicappladser. Der er desuden etableret 10 MC-pladser samt forberedt for 10 parkeringspladser til el-biler. P-huset udformes i 5 etager, med forskudte plan - i alt 10 niveauer. De øverste 2 niveauer udføres uden overdækning, men forsynes med teglskærm, så udsyn fra dækket til de omkringliggende boliger minimeres. P-huset er klædt i en rødlig teglskærm, der med tiden begrønnes med forskellige klatreplanter. Forpladsen og P-huset forbindes af en  begrønnet landskabstrappe med store plateauer.

Moe A/S varetager bygherrerådgivningen. Byggearbejdet udføres som totalentreprise af 5E Byg A/S med Årstiderne Arkitekter A/S som arkitekt og Cowi A/S som ingeniør.

  • PROJEKTDETALJER
    Adresse: Sortebrødre Plads, Roskilde
    Start: Maj 2017
    Slut: Juni 2018
    Stadie: Detailprojektering
    Bygningsart: Nybyggeri
    Areal: 13.500 m²
    Budget: 84 mio. kroner
  • DELTAGERE
    Bygherre: Roskilde Kommune
    Arkitekt: Årstiderne Arkitekter P/S
    Landskabsarkitekt: Årstiderne Arkitekter P/S
    Ingeniør: COWI A/S
    Totalentreprenør: 5E Byg A/S
  • MATERIALER
    Tag: Tag-Kørebelægning
    Råhus: Beton

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende