Du er her

Nyt Bofællesskab på Flyvestation Værløse

18. oktober 2017
Bofællesskabet Mageløse i Værløse

Billedkreditering: Henning Larsen Architects A/S

UGENS PROJEKT: Bofællesskabet Mageløse planlægger opførelse af boliger samt et fælleshus i Værløse

Projektet omfatter nybyggeri af 29 boliger samt et stort fælleshus i forbindelse med det gamle kontroltårn på den tidligere Værløse Flyvestation. Planen er, at Bofællesskabet Mageløse skal være et bofællesskab, der rummer alt fra travle børnefamilier og voksne uden hjemmeboende børn til aktive ældre.

Boligerne opføres som dobbelthuse med grønne tage, og alle husene bliver etableret med små private haver. Desuden vil der være et stort fællesområde med fælleshus samt plads til køkkenhave, shelters, høns o.lign.

Henning Larsen Architects varetager arkitektydelsen. Danhaus varetager byggearbejdet som hovedentreprenør.

  • PROJEKTDETALJER
    Adresse: Perimetervej, Værløse
    Start: Februar 2018
    Slut: Februar 2019
    Stadie: Licitationsresultat
    Bygningsart: Nybyggeri
    Areal: 4.300 m²
    Budget: 85 mio. kroner
  • DELTAGERE
    Bygherre: Bofællesskabet Mageløse
    Arkitekt: Henning Larsen Architects A/S
    Hovedentreprenør: Danhaus Bolig A/S
  • MATERIALER
    Facade: Træ
    Gulv: Træ
    Tag: Grønne tage
    Vinduer: Aluminium/Træ
    Råhus: Træ

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende