Du er her

Engparken - 61 nye boliger ved Køge Kyst

01. maj 2019
 • Bonava opfører boliger til PFA

 • Nye boliger i byområdet Køge Kyst

  Billedkreditering: Danielsen Architecture A/S

UGENS PROJEKT: Bonava opfører boliger til PFA

Udviklingen af det nye byområde, Køge Kyst, er godt i gang, og med foreløbigt tre byggefelter kommer boligudvikleren Bonava til at sætte et væsentligt aftryk på området. To af felterne bliver lejeboliger til PFA.

I begyndelsen af 2018 tog Bonava første spadestik til Kystengen med 62 ejerboliger. Senere i 2018 indgik boligudvikleren aftale med PFA om opførelse af 141 lejeboliger på yderligere to byggefelter. Den første etape, Enggården, gik i jorden efter sommerferien i 2018 og i 2019 er turen så kommet til anden etape, Engparken.

Engparken omfatter 61 nye boliger, der opføres som to karréer i 3-7 etager. Boligerne bliver i varierende størrelser fra ca. 59-120 m² med 2-5 værelser. Danielsen Architecture har slået stregerne til byggeriet i samarbejde med ingeniørfirmaet Oluf Jørgensen. Bygningerne udføres med råhus i beton og præfabrikerede badeværelser. Facaderne bliver primært i skifer, hvor facadeudtrykket varieres med elementer i træ, karnapper i let plademateriale og altaner. Bygningerne placeres i en v-form med et grønt gårdrum mellem bygningerne.

Som det er tilfældet for Bonavas øvrige projekter, udføres byggearbejdet som fagentrepriser. Entreprenørerne har været i gang siden januar og byggeriet forventes klar til indflytning i 4. kvartal 2020.

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Køge Kyst, Søndre Havn byggefelt 3,2
  Start: Januar 2019
  Slut: Novenber 2020
  Stadie: Byggeplads etableret
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 5.650 m²
  Budget: 100 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: Bonava Danmark A/S
  Arkitekt: Danielsen Architecture A/S
  Ingeniør: Oluf Jørgensen A/S
 • MATERIALER
  Facade: Skifer, Træ
  Gulv: Træ, Klinker
  Tag: Tag-pap
  Vinduer: Aluminium
  Råhus: Beton
  Varmekilde: Fjernvarme

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende