Du er her

Kirkebjerg Oase - nyt boligområde i Glostrup

22. august 2019
Kirkebjerg Oase omfatter 68 lejligheder i 3-5 etager

Billedkreditering: 2e Group A/S

UGENS PROJEKT: En lille oase i Kirkebjerg

I Kirkebjerg-området på grænsen mellem Brøndby og Glostrup må de gamle erhvervsbyggerier vige pladsen for et helt nyt boligområde. De to kommuner har gennem en årrække arbejdet med udviklingen af området og nu sker der snart noget. 2E Group A/S er blandt de første, der stikker spaden i jorden.

2E Group A/S er en ejendomsudvikler med base i Aalborg, der har specialiseret sig i udvikling af boligprojekter i Storkøbenhavn, Aarhus og Aalborg. Og de har i øjeblikket flere aktuelle boligprojekter i Københavnsområdet.
Projektet på Kirkebjerg Parkvej 8 og 10 er døbt ”Kirkebjerg Oase” og omfatter 68 lejligheder fordelt på to bygninger i 3-5 etager. Der opføres 5 typer lejligheder med henholdsvis 2 og 3 værelser og arealer fra 76 – 88 m² – alle boliger får altan eller terrasse. Dertil kommer en kæmpe fælles tagterrasse på taget. Og der opføres parkeringskælder under Kirkebjerg Parkvej 8.

Bygningerne opføres i traditionelle materialer med teglfacader og fladt tag med tagpap. På dele af tagfladen indrettes fælles tagterrasse. Der er i materialevalget lagt vægt på miljørigtige og energibesparende løsninger.
Projektet er udviklet af 2E Group A/S egne arkitekter i samarbejde med Brix | Nordberg Arkitektur og Ingeniørfirmaet Svend Poulsen. Dansk Totalentreprise Aalborg A/S står som totalentreprenør for opførelsen af byggeriet. De har ligeledes base i Aalborg og samarbejder allerede med 2E Group A/S om flere boligbyggerier. Totalentreprenøren forventes at kunne begynde arbejdet til efteråret og primo 2021 står den sidste bolig klar til indflytning.

Alle boliger får altan eller terrasse

Der opføres 5 typer lejligheder med henholdsvis 2 og 3 værelser

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Kirkebjerg Parkvej 8 og 10, Glostrup
  Start: Oktober 2019
  Slut: Januar 2021
  Stadie: Licitationsresultat
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 4.378 m²
  Budget: 60 mio kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: 2e Group A/S
  Arkitekt: Brix | Nordberg Arkitektur ApS
  Ingeniør: Ingeniørfirmaet Svend Poulsen A/S
  Totalentreprenør: Dansk Totalentreprise, Aalborg A/S
 • MATERIALER
  Facade: Tegl/mursten
  Tag: Tag-pap
  Gulv: Træ
  Vinduer: Træ/alu
  Råhus: Beton
  Varmekilde: Fjernvarme

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende