Du er her

Huset William

24. maj 2016
 • Opførelse af ældreboliger i Valby
 • Huset Williams hyggelige gårdhave

  Billedkreditering: Kant Arkitekter A/S

UGENS PROJEKT: FSBbolig planlægger opførelse af ældreboliger med servicearealer i Valby

Projektet omfatter opførelse af nye ældreboliger med servicearealer på i alt ca 5.850 m². Den eksisterende bygning nedrives og der etableres et nyt byggeri med ca. 3.900 m² boliger, 1.200 m² servicearealer og delvis kælder på 750 m² der skal indeholde opbevaring, teknikrum og servicearealer. Der opføres i alt 56 boliger. Boligerne bliver med to rum og har adgang til enten privat have, altan eller fælles gårdhave. Der indrettes fire fleksible boliger, to til bariatri-beboere og to par-boliger. Der lægges i projektet vægt på høj livskvalitet og gode tilgængelighedsforhold. Boligerne er indrettet med vægt på at beboerene skal bevare deres identitet og føle sig hjemme i deres bolig - og der er taget særligt hensyn i disponeringen til demente beboeres behov.

Udearealerne udformes af flere elementer. Inde i bygningen er der gårdhave og taghave, der begge vil ligge fredeligt og sikret for specielt demente og sårbare beboere. Omkring bygningen er der et større parkanlæg udformet som en afskærmet bypark. I parkanlægget etableres der stier, kroge og mødepladser.

Emcon A/S varetager bygherrerådgivning. Kant Arkitekter A/S varetog rådgivningen til og med projektforslag, sammen med Cowi A/S og Kragh & Berglund Landskabsarkitekter A/S. Byggearbejdet er annonceret som totalentreprise i begrænset licitation med prækvalifikation.

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Vigerslev Allé 169, Valby
  Start: August 2017
  Slut: Januar 2019
  Stadie: Skitseforslag
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 5.850 m²
  Budget: 85 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: FSBbolig
  Bygherrerådgiver: Emcon A/S
  Arkitekt: Kant Arkitekter A/S
 • MATERIALER
  Facade: Tegl/mursten
  Gulv: Træ lamel, linoleum
  Tag: Tag-pap, grønne tage
  Varme: Radiator, vand
  Varmekilde: Fjernvarme
  Vinduer: Aluminium/træ

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende