Du er her

64 nye boliger ved City2 i Høje Taastrup

25. marts 2019
 • 64 nye boliger på Eigtveds Alle ved City2 i Høje Taastrup

 • Projektet består af 4 selvstændige bygningskroppe i 3-4 etager

  Billedkreditering: Årstiderne Arkitekter - Part of Sweco

UGENS PROJEKT: Arkitektgruppen er tilbage i Høje Taastrup

Arkitektgruppen er på vej med 64 nye boliger på Eigtveds Alle ved City2 i Høje Taastrup. Projektet blev tidligere på året solgt til investeringsselskabet Koncenton, og til maj rykker entreprenørmaskinerne ind på pladsen.

Projektet består af 4 selvstændige bygningskroppe i 3-4 etager. De 64 lejligheder kommer til at bestå af 2-4 værelser. Samlet udgør byggeriet 5.800 etagemeter. Facaderne udføres i gule teglsten med altaner, mens boligerne i stueetagen får privat have/terrasse. Mellem bygningerne anlægges grønt gårdrum med fælles opholdsarealer og legeplads. Ligeledes etableres parkeringspladser i terræn.

Arkitektgruppen hører til blandt de mest aktive projektudviklere på boligområdet, og selskabet sætter i disse år deres præg på udviklingsområderne i Ørestaden og ved Amager Strand med en række større boligbyggerier. Fokus har således i høj grad været rettet mod København. Senest Arkitektgruppen var aktive i Høje Taastrup, var da de i 2005-2006 afleverede mere end 250 boliger til Essex og Topdanmark. Efter mere end 10 års fravær er de nu tilbage i byen.

Årstiderne Arkitekter står for arkitekturen og Sweco er ingeniør. Undervejs i projektforløbet blev Årstiderne Arkitekter opkøbt af Sweco, der i Danmark primært har udmærket sig i ingeniørdisciplinerne. Projektet er således blevet en meget direkte del af rådgivningsvirksomhedens strategi for at tilbyde arkitekt- og ingeniørydelser i en samlet pakke. Som det er tilfældet med Arkitektgruppens øvrige projekter, styrer de selv projektet helt i mål som totalentreprenør. Byggearbejde udføres dog af underentreprenører.

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Eigtveds Allé 1-17, Taastrup
  Start: Maj 2019
  Slut: Juli 2021
  Stadie: Licitation
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 5.800 m²
  Budget: 70 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: Arkitektgruppen A/S
  Arkitekt: Årstiderne Arkitekter - Part of Sweco
  Ingeniør: Sweco Danmark A/S
 • MATERIALER
  Facade: Tegl/mursten
  Gulv: Træ, Fliser
  Tag: Tag-pap
  Vinduer: Træ/alu
  Råhus: Beton
  Varmekilde: Fjernvarme

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende