Du er her

DIN Forsyning!

30. maj 2016
 • DIN Forsynings nye administrationsbygning i Kjersing
 • Udsigt over administrationsbygningen med de begrønnede tage

  Billedkreditering: Friis & Moltke A/S

UGENS PROJEKT: DIN Forsyning planlægger opførelse af ny administrationsbygning i Kjersing ved Esbjerg

Den nye administrationsbygning er disponeret som en samlet hovedbygning, med begrønnede tage, der bruges som en aktiv flade. Et stiforløb op over de to tagflader, underbygger mulighederne for udendørs motionsaktiviteter og udkigsplatform. Det samlede grundareal er 39.141,5 m² der opdeles i et større begrønnet område, 21.000 m² og befæstede områder, 10.500 m², der disponeres som asfaltbelagte parkeringsarealer , manøvrearealer for arbejdsområder samt oplags- og containerplads. Befæstede arealer suppleres med flisebelagt sti omkring bygningen og et større terrasseområde i terræn. Bygningen fremstår som en samlet bygningskrop der indeholder 3.278 m² kontorfaciliteter fordelt på kontorfaciliteter, møderum, mødecenter, kantine med produktionskøkken, omklædningsfunktioner med badefaciliteter og motionsrum til medarbejdere. 1511 m² lager. 840m² værksteds- og laboratorieområder fordelt på vand- og målerlaboratorie, autoværksted, sort værksted og rustfrit værksted. Hovedbygningen suppleres af 2 garagebygninger i terræn på henholdsvis 147 m² og 159 m² med tilhørende overdækket vaskeplads.

DIN Forsyning ønsker at fremstå med en grøn virksomhedsprofil, hvilket underbygges i kravet om 2020 energikrav. Bygningen skal ligeledes DGNB guld certificeres, hvilket på nogle områder vil stille specifikke og skærpede krav til de udførende.

Rambøll Danmark A/S varetager bygherrerådgivningen. Friis & Moltke A/S varetager totalrådgivningen, herunder arkitektrådgivningen med Ingeniør'ne A/S og Move Arkitektur I/S som underrådgivere. Byggearbejdet udføres som fagentrepriser.

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Ulvsundvej 1, Esbjerg
  Start: August 2016
  Slut: Juli 2017
  Stadie: Licitationsresultat
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 5.629 m²
  Budget: 60 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: DIN Forsyning A/S
  Bygherrerådgiver: Rambøll Danmark A/S
  Arkitekt: Friis & Moltke A/S
  Totalrådgiver: Friis & Moltke A/S
  Ingeniør: Ingeniør'ne A/S
  Landskabsarkitekt: Move Arkitektur I/S
 • MATERIALER
  Facade: Beton
  Tag: Grønne tage
  Varme: Radiator, gulvvarme
  Varmekilde: Fjernvarme
  Vinduer: Aluminium/træ

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende