Du er her

30 almene familieboliger på vej i Esbjerg

18. 2019
Facade øst af de nye boliger i Esbjerg
Ingeniør'ne A/S har slået stregerne til de nye boliger - Facade vest

Billedkreditering: Tekt A/S

UGENS PROJEKT: Første spadestik til dagligvarebutik og almene boliger i Esbjerg

I Esbjerg har entreprenørfirmaet H. Skjøde Knudsen A/S indgået samarbejde med Boligforeningen Fremad om opførelsen af en ny dagligvarebutik og 30 almene boliger. Byggeriet begynder nu og forventes at stå færdigt til foråret 2020.

Niels Lambertsens Vej 6 i Esbjerg husede tidligere Grafisk Trykkeri, men bygningerne er nu revet ned for at gøre plads til et kombineret dagligvarebutiks- og boligbyggeri. Butikken i stueplan udgør ca. 1.000 m² og opføres med murede facader, og et bærende system af betonbagmure samt søjle/drager-konstruktion. Oven på butikken opføres tre boligetager med 30 almene familieboliger på hver ca. 107 m². Boligerne opføres med facader i sandwichelementer. Der er adgang til boligerne via trappetårne og svalegange i det fri.

H. Skjøde Knudsen A/S er bygherre på dagligvarebutikken og fungerer ligeledes som delegeret bygherre for Boligforeningen Fremad på de almene boliger. Det er lokale rådgiverfirmaer, der har slået stregerne til byggeriet. Tekt A/S står for arkitekturen og Ingeniør'ne A/S varetager ingeniørrådgivningen – begge med base i Esbjerg. Som totalentreprenør står H. Skjøde Knudsen A/S selv for udførelsen af byggeriet, men da de almene boliger er omfattet af udbudspligt, er underentrepriserne for denne del af byggeriet udbudt som fagentrepriser i EU-udbud.

 

 • PROJEKTDETALJER
  Adresse: Niels Lambertsens Vej, Esbjerg
  Start: Januar 2019
  Slut: Marts 2020
  Stadie: Byggeplads etableres
  Bygningsart: Nybyggeri
  Areal: 4.200 m²
  Budget: 50 mio. kroner
 • DELTAGERE
  Bygherre: H. Skjøde Knudsen A/S
  Arkitekt: Tekt A/S
  Ingeniør: Ingeniør'ne A/S
  Totalentreprenør: H. Skjøde Knudsen A/S
 • MATERIALER
  Facade: Sandwichelement, Beton, Keramiske tegl
  Tag: Pap
  Gulv: Træ, Klinker
  Vinduer: aluminium
  Råhus: Beton

Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende