Byggefakta

Projektinformation
- i ny smart platform

SMART er vores nye Projektplatform - som er Nordens største og mest detaljerede. Platformen er efterfølgeren til FaktaNet Live og Parabyg, og er bygget på den nyeste teknologi, som strømliner og forenkler dit daglige arbejde.

  • Mere brugervenligt interface
  • Hurtigere bearbejdning af data
  • Nye smarte filtre 
  • Kan bruges på mobil/tablet
  • Alle de muligheder, du har i dag + mange nye!

fnl-til-smart01

Udfyld formularen og prøv SMART i dag

"Det var meget vigtigt for mig, at vi kom til at arbejde i et system, som var nemt at navigere i. Det må man i den grad sige, at SMART er. Det er et meget brugervenligt system, og så er det tidsoptimeret”

Kathrine Nielsen – PV-Udlejning A/S

3 gode grunde til at vælge SMART

feature01-gui

Super brugervenligt design

SMART er bygget på et nyt og brugervenligt design, der let guider dig til de vigtigste leads. Systemet bearbejder den store mængde data meget hurtigere end FaktaNet Live og Parabyg. Derudover kan du altid have SMART lige ved hånden, da systemet er tilgængelig på mobil og tablet.

Prøv SMART

feature02-firma2

Personlig firmarangering

Med få klik kan du få overblik over dine vigtigste samarbejdspartner. Du kan nemlig lave din egen personlige rangering af firmaer med størst potentiale på dit marked. Det betyder, at du kan se listen (i rangeret orden) med de firmaer, der har flest projekter, som matcher dig.

Prøv SMART

feature03-kort2

Nyt, smart kortoverblik

I SMART kan du arbejde direkte i kortoverblikket. Du kan se projektikoner, sætte status, oprette aktiviteter og skrive noter på projekterne. Det giver et nemt og hurtigt overblik for dit geografiske område.

Prøv SMART

Sådan kommer du i gang

1. Få en (uforpligtende) præsentation

Få en gratis gennemgang af dine muligheder med SMART. Din konsulent hos os viser dig det helt nye og brugervenlige design, de smarte nye funktioner – og hvordan du kan alt det, som du bruger i dit arbejde i dag.

2. Betal kun for det, du har brug for

Du får adgang til al den data, som du har brug for i dit daglige arbejde. Ikke mindre – og ikke mere. Det betyder, at du kun betaler for det, du har brug for, og samtidig får sorteret unødig ’støj’ fra i platformen.

3. Vi hjælper dig i gang

Vi hjælper dig selvfølgelig med overgangen fra FaktaNet Live eller Parabyg til SMART, ved bl.a. at overføre dine noter, aktiviteter og overvågede sager. Derudover får du en grundig introduktion og opsætning af præferencer. Du ved allerede, hvordan du får udbytte af vores data – nu kan du ved hjælp af SMART tage det til det næste niveau – og sparre endnu mere tid.

Prøv SMART

smart-mand