Byggefakta

Logo-ByggfaktaGroup-white

Regnskabsassistent til Byggfakta Group

Har du erfaring med og interesse for regnskab? Er du god til Excel og til at sætte dig ind i nye systemer? Så er det måske dig, vi leder efter.

Regnskabsassistent til Byggfakta Group

Vil du være en del af en koncern i rivende udvikling? Byggfakta Group vokser og er i dag den førende udbyder af markedsdata og business intelligence løsninger til byggebranchen samt ejendoms-, sundheds- og udbudssektoren. Vi søger derfor en regnskabsassistent til det danske marked.

Logo-ByggfaktaGroup-RGB

Om jobbet

Som regnskabsassistent i Byggfakta Group indgår du i et nordisk økonomiteam i en voksende international koncern. Økonomiteamet har en central rolle i koncernen og fungerer som en serviceenhed for alle vores virksomheder og kontorer i Norden. Du kommer til at arbejde med den danske del af virksomheden i tæt samarbejde med den danske business controller. Du får en alsidig hverdag med mange forskelligartede arbejdsopgaver.

Dine primære opgaver omhandler:

  • løn
  • løbende bogføring
  • leverandørfakturaer
  • afstemninger
  • månedsafslutning

Som regnskabsassistent i Byggfakta Group bliver du involveret i processen fra leverandørfaktura til færdig månedsafslutning. Vi bruger systemer til at hjælpe med både bogføring, dokumentation og afstemning, hvilket understøtter os med at minimere andelen af manuelle processer.

Din profil

Vi søger dig, som har interesse for regnskab og har en akademisk uddannelse eller tilsvarende erfaring. Vi ser, at du har nogle års erfaring med regnskab og kan arbejde selvstændigt.

Derudover behersker du engelsk, har et godt kendskab til Excel og har nemt ved at sætte dig ind i nye systemer.

Du er struktureret og god til at kommunikere i såvel skrift som tale. Du er en holdspiller og det er naturligt for dig at arbejde sammen med andre.

Om koncernen

Byggfakta Group er den førende informationsudbyder til den nordiske byggebranche. Byggfakta Group leverer relevant markedsdata og business intelligence-tjenester, som er essentielle for at identificere og generere salgsleads. Koncernen opererer i dag i 10 lande i Europa, som er henholdsvis Danmark, Sverige, Norge, Finland, Slovakiet, Tjekkiet, Portugal, Tyskland, Schweiz og Spanien.
Læs mere om Byggfakta Group her.

Sådan søger du

Ansøgning samt CV sendes til Susanna Wroblewski per e-mail: susanna.wroblewski@byggfaktagroup.com

Ansøgningsfrist: 5. marts 2021.

Samtaler kan afholdes løbende og ellers i anden uge i marts. Tiltrædelse snarest muligt.
Stillingen er en fuldtidsstilling på 37 timer pr. uge. Jobbet udføres fra hovedkontoret i Valby i København.

Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Maria Skoglund via e-mail: maria.skoglund@byggfaktagroup.com