Byggefakta

uneo ApS

Da uneo ApS blev præsentret for Grow Your Business i september 2020 var der ingen tvivl - de skulle være med. Læs, hvordan de bruger platformen nedenfor.

Den familiedrevne virksomhed, uneo ApS, specialiserer sig i hoved- og underentrepriser inden for særligt erhvervsbyggeri og har stor erfaring med at varetage alle processer i et byggeprojekt. Kort fortalt vejleder uneo deres kunder lige fra idéfasen til eksekvering af projektet. Deres ekspertise omfatter bl.a. kontor-, ejendoms- og institutionsbyggeri.
 

Hos uneo er kvalitet omdrejningspunktet, når de leverer resultater til deres kunder på hele Sjælland. Med fokus på god og sikker kvalitet, der skal være til at betale, imødekommer de kundernes ønsker og behov. Den gode dialog, vejledning, kommunikation og godt samarbejde er ganske enkelt helt centrale elementer, når uneo løser opgaver for deres kunder.

UNEO-LOGO-web

I september 2020 kom uneo med ombord på Byggefaktas platform, Grow Your Business, som de bruger til at få et overblik over, hvor og hvornår der igangsættes byggeprojekter, der er relevante for dem.

”Vi er en forholdsvis lille virksomhed som har en del at bidrage med – særligt når det gælder erhvervsbyggeri. Det kan være svært at have overblikket over, hvem der igangsætter nye byggeprojekter og hvor de igangsættes. Derfor var der ingen tvivl hos os, da vi blev præsenteret for Grow Your Business – vi skulle være med”.

”Som lille virksomhed er det meget brugbart at kunne følge med i, hvad der sker på markedet og hvordan det udvikler sig. Det giver os muligheden for at planlægge vores arbejde. Med Grow Your Business kender vi allerede mulige samarbejdspartneres behov, inden vi tager kontakt til dem. Vi ved, hvor vi skal lægge vores fokus. Det giver bare en meget bedre dialog med både kunder og samarbejdspartnere”.

”Med Grow Your Business får vi et unikt markedsoverblik med detaljeret indsigt i konkrete byggeprojekter, som giver os en bedre dialog med mulige samarbejdspartnere”

”Vi har nu et analyseværktøj, hvor vi kan finde specifikke detaljer om relevante byggeprojekter. Derudover har vi mulighed for at sammenligne projekterne. Med Grow Your Business har vi simpelthen mulighed for at se mønstre, som vi ellers ikke ville have fundet. Vi opdager altså, når der er en sammenhæng mellem projekterne”.

”Heldigvis er det ikke opgaver vi mangler i øjeblikket, men platformen er helt sikkert det sted, vi vil gå hen, hvis det går sløvt med ordretilgangen. Vi har en nem adgang til en bedre visualisering over markedet. Når vi står og skal bruge et overblik, klikker vi bare lige ind i systemet og så har vi de detaljer, vi skal bruge”.

Læs om dine muligheder med Grow Your Business her.

”Der var ingen tvivl hos os, da vi blev præsenteret for Grow Your Business – vi skulle være med”

”Vi sætter virkelig stor pris på vores samarbejde med Morten. Udover at han er proaktiv og ringer til os, når han tænker, at de nye muligheder i systemet vil gavne vores forretning, så er han også bare hurtig til at følge op vores efterspørgsler”.

”Generelt er Byggefakta gode til at følge op og høre om vi får brugt vores abonnement og spørge ind til om der er noget, vi skal have hjælp til. Vi er meget tilfredse med både vores samarbejde med Byggefakta og alle de muligheder vi nu har med Grow Your Business”.

Axel Teichert, udviklingschef
uneo ApS

Læs mere om uneo ApS på deres hjemmeside og på deres LinkedInprofil

Grow Your Business

Få en Gratis Præsentation af Grow Your Business


Arbejd struktureret og strategisk med data om dit marked og træf de rigtige beslutninger baseret på markedsindsigt fremfor gæt eller mavefornemmelser.

Grow Your Business bygger på fire moduler: Marketing, Salg, Tilbud og Indkøb, der tilsammen giver dig de bedste forudsætninger for at øge din bundlinje og omsætning.

Få en Gratis Præsentation af platformen. Det tager kun 1 time – og vi lover, at din tid er godt givet ud!