Byggefakta
Byggefakta reference - TMP Tømrermester

TMP Tømrermester

TMP Tømrermester leverer fag- og underentrepriser til især private erhvervsbyggerier.

TMP Tømrermester er en virksomhed bestående af omkring 20 medarbejdere. De har brugt Projektdatabasen siden 2018. 

"Vi er meget tilfredse med jeres Projektdatabase. Da vi valgte at være kunde hos jer fremfor andre, var det fordi, vi ved, at I har været i branchen i mange år, og så er det et imponerede omfang af information, I leverer. Det tager meget kort tid at gennemgå de forskellige byggesager i forhold til, hvor omstændigt det er selv at finde informationerne. Fx kan vi selv bruge en halv dag på bare at komme i kontakt med den rigtige person, og det er oplysninger, vi nemt kan finde i databasen. FaktaNet Live har gjort det meget nemmere for os at søge på sagerne."

Faktisk er alt, hvad jeg skal bruge i løbet af en arbejdsdag min firmabil, min telefon og FaktaNet Live.

"I dag er vores største kunde én, vi fik kontakt til takket være jeres database. Og de var nogle af de første, vi kontaktede, da vi blev kunder hos jer. Faktisk er alt, hvad jeg skal bruge i løbet af en arbejdsdag min firmabil, min telefon og FaktaNet Live."

Læs mere om FaktaNet Live og Projektdatabasen her 

"Jeg er også rigtig glad for jeres rådgiver Vicky, hun er altid glad og servicemindet. Hun strækker sig, mere end hun skal, for at hjælpe mig. Hun følger op på de ting, vi snakker om, hun undersøger ting for mig, og tilpasser de søgninger, vi har aftalt – det er helt fantastisk!"

Nicolai Blaastrup, Medejer – TMP Tømrermester

Gratis demo

Prøv projektdatabasen

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan vores løsninger kan hjælpe dig som håndværker