Byggefakta

Rheinzink Danmark A/S

 

Rheinzink er en global virksomhed, som producerer zinkplader til tag og facader. 

Globalt har Rheinzink ca. 700 ansatte, hvoraf 10 hører til i Danmark. Den danske afdeling har været bruger af vores projektdatabase siden 2014.

"Jeg har altid fået en rigtig god kundeservice ved Byggefakta, uanset hvem jeg har talt med i løbet af årene. Det er en professionel kundeservice, som giver en god og faglig rådgivning. Medarbejderne har hjulpet os med at opsætte søgninger, så vi også kan bruge Projektdatabasen til vores lille ”hjørne” af byggebranchen."

Få mere information om Projektdatabasen her 

Rådgiverne har været gode til at hjælpe med, ved at lave søgninger på selve byggematerialet. Det resulterede i, at der kun kom projekter frem, hvor der skulle bruges zink.

"Zinkplader er jo et nicheprodukt, og vi har haft god dialog med rådgiverne fra Byggefakta om, at det kan være svært at finde projekter, når man er en nicheproducent. Vi kan ikke bruge det generelle billede af byggebranchen til noget – og netop det har rådgiverne været gode til at hjælpe med, ved at lave søgninger på selve byggematerialet. Det resulterede i, at der kun kom projekter frem, hvor der skulle bruges zink."

"Så jeg må bare sige, at jeg forbinder Byggefakta med god support og service. Og så er FaktaNet Live bare nemt at gå til, når det er sat rigtigt op for ens virksomhed."

Pia Nørgaard, Adm. direktør – Rheinzink Danmark A/S

Prøv Projektdatabasen gratis

Er du interesseret i at høre mere?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Vi tilpasser vores løsninger til dig, som er leverandør - læs mere her