Byggefakta

Premium Syscon A/S

Premium Syscon A/S bruger Grow Your Business, når de har brug for et overblik over relevante projekter i den danske byggebranche. Læs mere om nogle af de fordele virksomheden får via platformen.

Den danske byggebranche har fået en ny og stærk spiller på holdet. Siden marts 2019 har Premium Syscon A/S bidraget med innovative og miljøvenlige løsninger, der reducerer CO2 udslippet og effektiviserer byggeprocessen. Virksomhedens fem medarbejdere arbejder hver dag for, at endnu flere aktører i branchen kommer til at kende til deres løsninger.
 

Premium Syscon A/S er ejet af østrigske VST Group AG, der har eksisteret siden 1997. Virksomheden leverer innovative råhusløsninger, hvor en stor del af præfabrikationen leveres til byggepladsen i hele elementer, hvorefter der in-situ-støbes. Byggesystemet er blevet brugt på det europæiske marked de sidste 25 år og selvom Premium Syscon A/S blot har været i Danmark siden 2019, er deres løsninger allerede valgt i en længere række visionære projekter, der nu er under opførelse.

premium_syscon_logo_web

Ikke mere end et halvt år efter at Premium Syscon A/S kom til i Danmark, blev Grow Your Business lanceret og her var virksomheden blandt de første om bord.

”Med Grow Your Business kan vi langt nemmere gennemskue markedet – det bliver mere transparent og vi finder hurtigt de projekter, der er relevante for os at byde ind på”.

”Vi er ikke på licitationsmarkedet, da det kræver rigtig mange ressourcer. Vi mener, at vi kan bruge vores tid bedre andre steder. Derfor var jeg slet ikke i tvivl, da vi blev præsenteret for Grow Your Business og de muligheder, systemet tilbyder. Faktisk er Grow Your Business blevet en erstatning for licitationsmarkedet for os – og så er det langt nemmere at gennemskue”.

”Udover at platformen giver os mulighed for at gennemskue markedet og danne os et overblik, kan vi også dykke ned i specifikke segmenter, hvor vi netop finder relevante samarbejdspartnere og kunder. Vi har allerede fundet flere af vores kunder gennem Grow Your Business, så det er svært ikke at være meget tilfreds med systemet”.

Læs om dine muligheder med Grow Your Business her.

”Vi har allerede fundet flere af vores kunder gennem Grow Your Business, så det er svært ikke at være meget tilfreds med systemet”.

”Vi var på platformen som nogle af de første og det er fedt at se, hvordan mulighederne i systemet også udvikler sig. Vi sparer en masse tid, så jeg ser det helt sikkert som en kæmpe fordel at være bruger på Grow Your Business”.

”Vi sparer en masse tid, så jeg ser det helt sikkert som en kæmpe fordel at være bruger på Grow Your Business”.

Christian Lundeborg, salgsdirektør - Premium Syscon A/S

Læs mere om Premium Syscon A/S her. 

Gratis demo

Prøv Projektdatabasen gratis

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan du som leverandør kan bruge vores løsninger