Byggefakta
Reference Byggefakta - C. E Nielsen

C.E Nielsen

Specialister inden for nedbrydning og miljøsanering af bygninger i alle størrelser.

C.E Nielsen har siden oktober 2016 været kunde med et abonnement på Projektdatabasen. Virksomheden arbejder som nedrivningsentreprenør og udfører opgaver inden for nedbrydning, miljøsanering og diamantskæring/boring. I alt består virksomheden af 18 medarbejdere.

C.E. Nielsen har været kunde med et abonnement på projektservice siden oktober 2016

"Jeg må indrømme, at jeg i starten var lidt skeptisk overfor Projektdatabasen. Men jeg er blevet meget positiv overrasket og har kun gode oplevelser med produktet. Vores abonnement har resulteret i nye samarbejdspartnere og nye ordrer. Vi har faktisk lige vundet en sag vedrørende Ejby Skole på baggrund af informationerne fra Projektdatabasen. Der gik kun tre dage, fra jeg kontaktede rådgiveren, til jeg havde vundet sagen. Det er jo helt fantastisk - så jeg er bestemt en meget tilfreds kunde."

Få en gratis gennemgang af Projektdatabasen her 

Der gik kun tre dage, fra jeg kontaktede rådgiveren, til jeg havde vundet sagen. Det er jo helt fantastisk - så jeg er bestemt en meget tilfreds kunde.

"Systemet er meget nemt at navigere rundt i, og jeg fik en grundig gennemgang (af kundeservice red.). Kundeservicen, som vi har fået, har været virkelig god. De er sød til at ringe og følge op og hjælper altid, hvis vi har spørgsmål til projekterne. Jeg er mindst to gange om dagen inde i systemet for at holde mig opdateret omkring projekter og foretage søgninger. Det er især rart, at jeg også kan tilgå systemet via min smartphone. Projektinformationerne fra systemet er uundværlige for os. Derfor har vi også lige har fornyet vores aftale."

Bent Bülow, Kalkulator og projektleder - C.E Nielsen

Prøv Projektdatabasen gratis

Skal vi hjælpe dig?

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Sådan skræddersyer vi vores løsninger til dig, som er håndværker i byggebranchen