Byggefakta-logo-1200px
Icopal benytter Byggefaktas projektdatabase i deres daglige arbejde

BMI Danmark
(Icopal & Monier)

I mere end 15 år har BMI Danmark (Icopal & Monier) været kunde hos Byggefakta A/S og senest har de benyttet sig af telemarketingløsningen.

BMI Danmark (Icopal & Monier) er Danmarks førende leverandør af tagmateriale og står bag hvert 4. tag, der etableres på byggeprojekter i Danmark.
 

På 8 produktions- og administrationsenheder står 375 medarbejdere i Danmark for produktion og levering af BMI Danmark (Icopal & Monier) tag- og membranløsninger. Med fokus på design og funktion producerer de kvalitetsprodukter, der efterlever danske byggestandarder og hvor der er taget højde for det danske klima. Samlet har de 5 danske fabrikker mere end 400 års erfaring og i mere end 15 af de år, har de været en stærk samarbejdspartner for Byggefakta A/S.

bmi-icopal

"Vi har jo været med fra start. I mere end 15 år har vi anvendt den data, som Byggefakta leverer. Det har altid givet god mening for os, for ikke nok med at vi har adgang til et massivt datagrundlag, så kan vi også altid regne med, at det er valide informationer, vi står med".

Hos BMI Danmark (Icopal & Monier) anses Byggefakta som en samarbejdspartner og der bliver sat stor pris på at kunne have mere end blot et kundeforhold. Selvom Icopal er kunde hos Byggefakta og abonnerer på nogle af de mulige digitale løsninger, oplever de også, at der bliver lyttet til de behov, som Icopal står med – både som kunde, men også som aktør, der kender byggebranchen rigtig godt.

”Vores forhold til Byggefakta går jo mange år tilbage, og det er fedt at opleve den udvikling, som både vi selv, Byggefakta og ikke mindst branchen er gået igennem de sidste 15 år. Når vi selv er kommet med nogle ting vedr. udviklingen på markedet, så oplever vi, at der bliver lyttet og nogle gange har det også ført til udvikling af mulighederne ved et givent produkt. Det at der bliver lyttet til vores behov gør, at Byggefakta og deres informationer bliver ved med at være relevante for os”.

Læs mere om dine muligheder for en telemarketinganalyse her.

”Qua vores historie med Byggefakta, var vi slet ikke i tvivl om, hvor vi skulle henvende os, da Coronapandemien ramte Danmark og resten af verden. Vi havde brug for et markedsoverblik og at forholde os til det aktuelle marked. Data om markedet, der kunne danne grundlag for den viden, vi netop manglede, vidste vi, at Byggefakta lå inde med”.

"Da Corona lagde en dæmper på branchen og anlægsloftet blev givet frit, var det med at sætte ressourcerne rigtig ind – og på de rigtige steder. Jo mere specifik man er, jo højere er ens hitrate".

Hent vores gratis COVID-19 analyse her.

"Med informationer fra Byggefakta og med hjælp fra deres dygtige researchafdeling, var vi ikke i tvivl om, at en telemarketinganalyse var vores mulighed for at få et overblik over markedet og give os et billede af, hvor vi skulle lægge vores fokus".

”Det særligt gode ved vores forhold til Byggefakta er, at de har den valide data, vi har erfaringen inden for vores område og sammen får vi en unik ressource til at gennemskue markedet. Jeg ser helt klart, at den succes vi har haft i samarbejdet, ligger i den gode relation og lysten til at lytte til hinanden. Det har jo både ført til udvikling af Byggefaktas produkter og til en rigtig god forståelse af vores branche”.

”Nu gør det jo heller ikke samarbejdet værre, at der bliver fulgt op på, at vi får brugt vores produkter hensigtsmæssigt. Vi har været så heldige at få Anja som vores konsulent, hvilket vi er rigtig glade for. Hun er god til at skabe dialog og sætte refleksioner i gang”.

Torkild Hansen, Sales Manager, Direct & Project Sales
- BMI Danmark (Icopal & Monier).

Læs mere om BMI Danmark (Icopal & Monier) på deres Website, Facebook- eller LinkedInprofil.

Gratis demo

Prøv Projektdatabasen gratis

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan du som leverandør kan bruge vores løsninger