Byggefakta

BMI Danmark
(Icopal & Monier)

Icopal er Europas førende leverandør af produkter til beskyttelse af bygninger og konstruktioner, især til tagløsninger

Icopal bruger
Projektdatabasen
i deres daglige
arbejde

Icopal benytter Byggefaktas Projektdatabase i deres daglige arbejde til at overvåge projekter med. Projektdatabasen hjælper dem yderligere med at holde fokus på relevante rådgivere og entreprenører i det danske byggemarked.

"Vi er en glad kunde, som har stor gavn af Byggefakta og Projektdatabasen. Firmaet er en unik samarbejdspartner og deres løsninger er med til at styrke ICOPAL med deres effektive arbejdsredskaber. Vi kan på en let og overskuelig måde overvåge alle byggeprojekter og vælge dem til, der skal arbejdes med. Vi kan ligeledes orienteres om, hvilke rådgivere og entreprenører vi skal målrette vores indsats mod. Således får vi en stor viden om de enkelte firmaer, som vores konsulenter besøger i deres dagligdag.

"Vi kan på en let og overskuelig måde overvåge alle byggeprojekter og vælge dem til, der skal arbejdes med. Vi kan ligeledes orienteres om, hvilke rådgivere og entreprenører vi skal målrette vores indsats mod."

Læs mere om Byggefaktas Projektdatabase her

Det har stor relevans for vores virksomhed, at vi arbejder med de rigtige aktører på markedet. Derudover er Byggefakta en medspiller, der kan hjælpe os på vej til at analysere og indhente statistikker på et marked, som har været præget af stagnation og usikkerhed. Dermed lyder der en klar anbefaling herfra."

Flemming Adolfsen, adm. direktør
Icopal Danmark a/s

Gratis demo

Prøv Projektdatabasen gratis

Vil du høre mere om projektdatabasen, og hvilke muligheder den giver din virksomhed?

Vi viser dig gerne, hvordan du kan bruge projektdatabasen i dit arbejde. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Det er helt uforpligtende!

Læs mere om, hvordan du som leverandør kan bruge vores løsninger