Du er her

Med Parabyg arbejder vi målrettet med relevante byggeprojekter

Siedle Nordic A/S har gennem flere år benyttet Parabyg som et værktøj til at skabe en tidlig kontakt til arkitekter på relevante projekter. Hermed øger Siedle muligheden for at få integreret deres systemløsningerne før detaljerne bliver fastlagt

Siedle laver kommunikationssystemer, der forbinder ude og inde. Indgangspartiet er et udtryk udadtil, som sender et signal om virksomheden. Arkitekterne er rigtig gode til at designe lækre bygninger og flotte facader, men de glemmer at tænke arkitektur ”på tærsklen”.

Fokus på de rigtige byggeprojekter tidligt

Hvis ikke Siedle kommer i kontakt med arkitekter og rådgivende ingeniører tidligt i byggeprocesserne, har det konsekvenser for de æstetiske detaljer. Kommunikationssystemerne kræver tekniske installationer og ændringer i facaderne. Der kan dermed opstå udfordringer i forbindelse med manglende plads til udstyr, huller i facader eller trækning af installationer.

De mange muligheder i Parabyg har flyttet vores sælgere, så vi arbejder bedre og målrettet efter projekter i de tidlige stadierPer Thomsen, Adm. Direktør

I de tidlige stadier har vi størst chance for at få en god dialog med arkitekten og beslutningstagere. På den måde sikrer vi, at vores kommunikationsløsninger og detaljer kan integreres i byggeriet. Vi benytter Parabyg til at hente informationer om byggeprojekter, der er relevante for vores produkter. Igennem fire år har Parabyg været et vigtigt redskab, der gør Siedle i stand til, at gøre endnu mere – og endnu tidligere.

Parabygs CRM-system giver stor værdi

Vi har draget stor fordel af, at flytte de daglige aktiviteter over i Parabygs indbyggede CRM-system. Hermed har vi det samlede overblik og kan hurtigt tilpasse os efter mulighederne på markedet.

I starten mødte Parabyg meget modstand fra sælgerne, men Byggefaktas konsulenter har været dygtige til at fremhæve fordelene ved Parabyg, så det giver mening for hele organisationen. De mange muligheder i Parabyg har flyttet vores sælgere, så vi arbejder bedre og målrettet med projekter i de tidlige stadier. Hermed kan vi holde fokus på de projekter, der rykker mest for os.

Per Thomsen, Adm. Direktør
Siedle Nordic A/S


Siedle logo

 

Per Thomsen, admin. dir. Siedle Nordic

Per Thomsen, Siedle Nordic A/S

Om Siedle

Siedle Nordic A/S specialiserer sig i fremstilling og distribution af individuelle kommunikationssystemer af høj kvalitet. Produktporteføljen omfatter systemer til hele indgangspartiet, heriblandt dørtelefonanlæg, videoovervågning, belysning og adgangskontrol.
Produkterne leveres udelukkende gennem kvalificerede og specialiserede elinstallatørfirmaer. Siedle Nordics samarbejdspartnere er arkitekter, rådgivende ingeniører, el-installatører og sikringsfirmaer.

Siedle Nordic er etableret i de fire nordiske lande og er blandt de førende producenter af bygningskommunikationsteknik.