Du er her

Parabyg - CRM-system og projektdatabase i ét

Hold styr på kunder, aktiviteter og emner og få projektinformation leveret direkte i systemet. Identificer relevante projekter og reagér hurtigere

Vi har leveret CRM-system til byggebranchen i mere end 20 år, og har grundigt indblik i de behov og udfordringer vores samarbejdspartnere typisk står overfor. Med Parabyg får du et CRM-system der er specialudviklet til aktører i byggebranchen, med mange smarte CRM-funktioner, der understøtter din salgsindsats.

Derudover er Parabyg markedets eneste CRM-System, der kommer med indbygget leadgenerering – helt automatisk. Parabyg er nemlig integreret med vores projektdatabase, der indeholder information om alle professionelle byggeprojekter i Danmark.

Med Parabyg får du information om de byggeprojekter, der er relevant for netop din virksomhed. Du får din helt egen database, som opdateres automatisk! Med Parabyg får du mere tid til at sælge, og fokusere på dine kunder – og med indbygget leadgenerering går du aldrig glip af nye byggeprojekter, der er relevant for din virksomhed.

Book en uforpligtende gennemgang af systemet, så viser vores dygtige konsulenter dig, hvordan I kan bruge Parabyg i jeres virksomhed. Parabyg er markedets eneste CRM-System, der kommer med indbygget leadgenerering

Projektdatabase & CRM-system i ét

Parabyg giver dig en projektdatabase og et CRM-system i én og samme pakke - helt uden installation eller store investeringer.

Vi har Danmarks største og mest detaljerede projektdatabase, der indeholder informationer om over 85% af alt professionelt byggeri i Danmark.  Hver dag sidder vores 12 dygtige researchere og opdatere informationer om aktive og fremtidige byggeprojekter.

Med Parabyg får I jeres egen database, hvor alle data om relevante byggeprojekter indlæses direkte, når det er relevant for jer. Derved får i de bedste forudsætninger for at komme i kontakt med projektdeltagere, eller sammensætte dine marketinglister i systemet og lave kampagner.

Parabyg hjælper dig med at styre både din egen og dine medarbejderes tid, og giver dig mulighed for at skabe salgspipeline.

 

Parabyg - CRM-system og projektdatabase i ét

Parabyg skræddersyes til dine behov

Vi ved, at forskellige virksomheder har forskellige behov, og at byggebranchen er alsidig og har mange vidt forskellige aktører. Derfor har vi indrettet Parabyg så fleksibelt som muligt, så du kan få præcis den løsning du skal bruge.

Med vores CRM-moduler kan du holde styr på kunder, aktiviteter og emner. Parabyg er opbygget af en række moduler, som du kan vælge til og fra alt efter behov.

Vores moduler omfatter blandt andet Mailmodul, Tilbudsmodul, Navne & Numre modul (NN Erhverv), Eventmodul og meget mere. Desuden kan du også til vælge en række rapporter, der blandt andet omfatter en Radar-rapport, hvor du kan følge udviklingen på DIT marked.

Læs mere om de forskellige CRM-moduler i Parabyg her.

Parabyg skræddersyes til dine behov

Rådgivning om implementering – vi er med på hele rejsen

 
I et samarbejde med os er du aldrig overladt til dig selv. Vi er med på hele rejsen - vi følger dig og din virksomhed tæt gennem forløbet, og holder kontakt så vi har føling med hvordan det går for dig.

Fra du indgår i et samarbejde med os, hjælper vi dig med at opsætte og implementere systemet, uddanne dine medarbejder i at bruge systemet - vi sørger ganske enkelt for, at I kommer godt i gang.

Vi afholder introseminar for dig når du starter, og følger op med kurser for den mere rutinerede bruger.

Vi er med på hele rejsen
 

Få en GRATIS DEMO - og bliv overbevist

Vi viser dig, hvordan du kan bruge Parabyg til at skabe vækst i din virksomhed. Det er ganske uforpligtende ...

 
 
 

Parabyg anvendes af alle aktører i byggebranchen

Uanset om du er en stor eller lille aktør, og om du er rådgiver, leverandør eller udførende, er Parabyg det logiske valg.

Du kan vælge præcist hvad du har brug for, og slipper for funktioner du alligevel aldrig bruger.

Vi samarbejder med alle typer af kunder i byggebranchen lige fra bygherrer, rådgivere, leverandører og entreprenører til mindre håndværkere.

Mød nogle af vores samarbejdspartnere og læs mere om hvordan de arbejder med Parabyg.