Byggefakta

Relevant studiejob inden for marketing
- For dig der er markedsførings- eller kommunikationsstuderende

Har du interesse inden for kommunikation og kan lide at arbejde med content? Så er dette studiejob måske noget for dig!

Studiejob inden for marketing

Vi søger en engageret studentermedhjælper til vores marketingafdeling, der skal være en del af vores team på byggematerialer.dk. Byggematerialer.dk er en del af Byggefakta A/S og er Danmarks største portal med produkter og materialer til byggeri. Via vores portal og nyhedsbreve når vores kunder ud til godt 30.000 modtagere.

Vi søger dig, der har interesse for kommunikation og kan lide at arbejde med content. Du sætter altid en ære i at overholde deadlines, mens du har øje for detaljen. Vi forestiller os, at du er ved at tage en uddannelse inden for markedsføring eller kommunikation og er i gang med din bachelor.


Om jobbet

Som studentermedhjælper bliver din primære arbejdsopgave at hjælpe teamet med den daglige drift og udvikling af vores online portal, byggematerialer.dk.

Dine arbejdsopgaver vil bl.a. indebære:
 • Opsætning af kundernes profiler
 • Vedligeholdelse og redigering af firmaprofiler
 • Opsætning af nyheder
 • Korrekturlæsning
 • Håndtering af kundehenvendelser
 • Opslag på sociale medier
 • Koordinering af messeaktiviteter
Det er vigtigt, at du kan have flere bolde i luften og holde overblikket, da vi har travlt og varetager mange forskellige opgaver.


Hvem er du?

Vi har brug for dig der:

 • Tager ansvar for dine egne opgaver, er struktureret og detaljeorienteret
 • Kan arbejde selvstændigt og tage initiativ
 • Har lyst til at tage fat… også på rutineopgaverne
 • Er udadvendt og møder på arbejde (og på Teams) med godt humør
 • Er en teamplayer
 • Overholder dine deadlines

Det er desuden et krav, at du er flydende i dansk både i skrift og tale, ligesom du skal have styr på dansk tegnsætning. Vi forventer ikke, at du har viden inden for byggebranchen.

Praktiske oplysninger

Du kan arbejde 3 faste dage om ugen svarende til 15-20 timer. Der vil selvfølgelig være mulighed for fleksibilitet begge veje.
Vi har kontor på Carl Jacobsens Vej 16 1., 2500 Valby, hvor du vil løse dine opgaver fra i samarbejde med resten af teamet.

Lyder jobbet som noget for dig, så send en kort motiveret ansøgning samt CV til marketingkoordinator Jelena Stoilkovic på jet@byggefakta.dk. Angiv venligst "Studentermedhjælper" i emnefeltet.

Du er også velkommen til at kontakte Jelena på tlf. 3271 6319, hvis du har yderligere spørgsmål til stillingen. Vær opmærksom på, at vi holder lukket mellem jul og nytår. Vi er tilbage den 4. januar 2021.

Det skal for god ordens skyld bemærkes, at din ansøgning vil blive behandlet med stor diskretion, samt at oplysninger ikke videregives til tredje part.

Ansøgningsfrist: Vi behandler ansøgninger løbende
Forventet start: Efter aftale

Om Byggefakta A/S

Byggematerialer.dk er en del af Byggefakta A/S, som på Nordisk plan har mere end 22.000 faste kunder fra byggebranchen. Vi er Skandinaviens største leverandør af information om offentlige og professionelle private bygge- og anlægsprojekter. Vi har leveret projektinformation til byggeriets aktører siden 1986 og er i dag markedets absolut førende leverandør af information om byggeprojekter. I 2014 blev vi en del af DOCU Nordic, som er markedsledende informationsleverandør i resten af Norden.

I Danmark har vi ca. 3000 kunder, som vi hjælper med at optimere deres forretning. Vores mere end 77 medarbejdere ved, hvem der bygger, hvad der bygges og hvor der bygges.
Læs her mere om Byggefakta A/S og byggematerialer.dk.