Byggefakta

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye medarbejdere inden for især salg og kundeservice. Her på siden finder du alle vores ledige stillinger.

Nye ledige stillinger

CRM & Marketing Automation Manager med nordisk ansvar (NY!)

Brænder du for lead management og den gode kunderejse? Lige nu har du muligheden for at blive vores nye CRM Manager & Automation Specialist.

Regnskabsassistent til Byggfakta Group (NY!)

Hvis du vil være en del af en koncern i rivende udvikling og har erfaring med regnskab, så læs mere om denne stilling og se, om det måske er dig, vi søger.

Dygtig og ambitiøs intern Account Manager (NY!)

Til vores hurtigt ekspanderende produkt, Grow Your Business, søger vi en Account Manager med erfaring inden for B2B salg og som besidder stærke kommunikative evner.

Relationsskabende Business Development Manager (NY!)

Er du opsøgende med en rådgivende B2B salgsbaggrund? Besidder du stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at begå dig på CxO niveau? Og arbejder du proaktivt, selvstændigt og struktureret? Så er dette måske jobbet for dig.

Engageret Costumer Succes Consultant 

Hos byggemarterialer.dk leder vi lige nu efter en Costumer Succes Consultant, der vil stå i spidsen for vores hurtigt voksende produkt, Analytics PRO og samtidigt kan supportere vores kunder på byggematerialer.dk.

Ambitiøs Account Manager 

Vi søger en resultatorienteret, ambitiøs og intelligent Account Manager, der kan udbygge stadig flere tillidsbaserede kundeforhold på det danske marked.