Byggefakta

Ledige stillinger

Vi søger løbende nye medarbejdere inden for især salg og kundeservice. Her på siden finder du alle vores ledige stillinger.

Nye ledige stillinger

Studentermedhjælper til byggematerialer.dk (NY!)

Vi søger en engageret studentermedhjælper til vores marketingafdeling, der skal være en del af vores team på byggematerialer.dk. Har du interesse for kommunikation og kan du lide at arbejde med content? Så er det måske dig, vi søger!

Engageret Costumer Succes Consultant (NY!)

Hos byggemarterialer.dk leder vi lige nu efter en Costumer Succes Consultant, der vil stå i spidsen for vores hurtigt voksende produkt, Analytics PRO og samtidigt kan supportere vores kunder på byggematerialer.dk.

Ambitiøs Account Manager 

Vi søger en resultatorienteret, ambitiøs og intelligent Account Manager, der kan udbygge stadig flere tillidsbaserede kundeforhold på det danske marked.

Business Controller til Byggfakta Group 

Vil du være en del af en koncern i rivende udvikling? Byggfakta Group vokser og er i dag den førende udbyder af markedsdata og business intelligence løsninger til byggebranchen samt ejendoms-, sundheds- og udbudssektoren. Vi søger derfor en business controller til det danske marked.

Resultatorienteret Business Developer

Byggefakta søger dig, som både evner, men også forstår vigtigheden af datadreven viden. Hvilken værdi kan datadrevet information give RÅDGIVERE mod byggebranchen i Danmark.