Byggefakta

Dygtig intern Account Manager til servicering af eksisterende kunder

Har du erfaring med B2B salg og besidder du stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at kommunikere på alle niveauer? Så er det måske dig, vi søger.

Dygtig intern Account Manager til servicering af eksisterende kunder

Byggefakta A/S er Danmarks førende leverandør af information til byggebranchen, med mere end 80 medarbejdere på hovedkontoret i Valby og kontoret i Frederica.

Grow Your Business er et strategisk værktøj til virksomheder i byggebranchen. Med Grow Your Business platformen kan kunderne arbejde struktureret og strategisk med data om deres marked, hvilket gør det muligt at optimere deres aktiviteter inden for marketing, salg, tilbud og indkøb.

Intern Account Manager til kundeservice
Vi søger en dygtig intern Account Manager til dels at servicere de eksisterende kunder og lave kryds- og mersalg. Der er et stort potentiale for at sælge Grow Your Business platformen til eksisterende kunder, herunder total- og hovedentreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og større håndværksvirksomheder mv. Du varetager salgsprocessen fra A-Z, fra den indledende kontakt, til afholdelse af telefon/online-møde, behovsafdækning, ROI beregninger, præsentation, tilbud og aftaleindgåelse.

Arbejdsopgaver og ansvar

  • At rådgive og udvikle kundernes evner til at omsætte data til handlinger/beslutninger
  • At indfri de af ledelsen opstillede KPI’er
  • Leadgenering, pipelinestyring og rapportering
  • Afholdelse af salgsmøder, behovsanalyser, ROI beregninger, forventningsafstemning, tilbudsudarbejdelse og præsentation
  • Forhandling, mødeopfølgning samt kontrahering
  • Onboarding af nye kunder
  • At hjælpe kunder med at professionalisere deres forretninger inden for strategiudvikling, marketing, salg, tilbud og indkøb igennem datadrevne beslutninger

Din profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er et must, at du har erfaring med B2B salg. Du besidder stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at kommunikere på alle niveauer. Du arbejder proaktivt, selvstændigt og struktureret for at nå dine mål. Som person kendetegnes du ved at være energisk og professionel i dit salgsarbejde. Du motiveres af dialogen med dine kunder, rådgivningen og salget. Har du erfaring med eller indsigt i byggebranchen, vil det være en fordel, men det er ikke et krav.
Du er bosiddende i Storkøbenhavn.


Søg job
Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via fast apply ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397, LinkedIn eller mail ls@sales-management.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.


Byggefakta A/S

Byggefakta er Skandinaviens største leverandør af information om offentlige og professionelle private bygge- og anlægsprojekter. I Danmark har vi ca. 3000 kunder, som vi hjælper med at optimere deres forretning. Vores mere end 77 medarbejdere ved, hvem der bygger, hvad der bygges og hvor der bygges.
Se mere på www.byggefakta.dk