Du er her

Direktør takker af efter 15 år i spidsen for Byggefakta A/S

01. februar 2019

Efter 15 succesfulde år takker Jens Slott Johansen af som adm. direktør i Byggefakta A/S og senest som COO i moderselskabet i Docu Nordic.

Efter en lang rejse med opstart af Byggefakta A/S i 2004, fusion med CRM-byg i 2007, Børsens Gazellepris i 2012, salg af Byggefakta til Segulah og Docu Nordic i 2014 og derefter igen salg af Docu Nordic til Stirling Square Capital Partners i september 2017, takker Jens Slott Johansen efter 15 succesfulde år som adm. direktør i Byggefakta A/S og senest som COO i DOCU Nordic. Jens fortsætter som co-investor i Docu Nordic.

Eventyret startede tilbage i 2004, hvor Jens købte Byggefakta, og startede op med kontor på Strandboulevarden. Der var flere store spillere, der dominerede branchen på dette tidspunkt. Dengang fik de fleste virksomheder leveret deres udbudsinformation udskrevet på papir en gang om ugen. Byggefakta tilbød i stedet udbud- og projektinformation som en online løsning. Det viste sig hurtigt at være en succes og efter fusionen med CRM-Byg i 2017, kunne man nu også tilbyde et CRM-system med indbygget projektinformation til virksomheder i Byggebranchen. Byggefakta A/S fik hurtigt markeret sin position som markedsledende informationsleverandør til byggebranchen i Danmark, og blev i 2014 solgt til Segulah, og blev dermed en del af Docu Nordic, med lignende virksomheder i resten af Norden. Byggefakta A/S har siden 2014 udviklet sig fra 0 til 70 medarbejdere og har i dag mere end 3.000 kunder alene i Danmark.

Adm. direktør i Byggefakta A/S og partner gennem mange år, Thomas Bejer-Andersen, udtaler:

”Jens har startet virksomheden Byggefakta A/S tilbage i 2004, og har været en central del af den succes vi har oplevet gennem årene. Jens og jeg har været et godt team, og jeg har virkelig nydt det parløb, vi har haft efter fusionen af CRM-Byg og Byggefakta A/S i 2007. Der er ingen tvivl om, at Jens har spillet en meget central rolle i virksomheden, og han vil blive savnet.”

Det er da heller ikke helt uden vemod, at Jens Slott Johansen takker af:

”Det har været en helt utrolig rejse, og jeg er virkelig stolt af alt, vi har opnået både i Byggefakta i Danmark men også de seneste år i hele Docu Nordic. Byggefakta er i min tid vokset fra 0 til 70 ansatte i Danmark, og nu med over 400 ansatte i hele Norden. Jeg synes, vi har fået indfriet de visioner, vi har haft gennem årene med kontinuerlig vækst siden starten. Jeg takker af og ser tilbage på en rejse, som jeg synes, vi kan være rigtigt stolte af. Byggefakta har jo været mit barn gennem mange år, og jeg glæder mig til at følge med i virksomhedens fortsatte rejse på sidelinjen som co-investor".