Byggefakta

Dygtig og ambitiøs Business Development Manager til at varetage salget til nye kunder

Er du opsøgende med en rådgivende B2B salgsbaggrund? Besidder du stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at begå dig på CxO niveau? Og arbejder du proaktivt, selvstændigt og struktureret? Så er dette job måske noget for dig!

Dygtig og ambitiøs Business Development Manager til at varetage salget til nye kunder

Byggefakta A/S er Danmarks førende leverandør af information til byggebranchen, med mere end 80 medarbejdere på hovedkontoret i Valby og kontoret i Frederica.

Grow Your Business er et strategisk værktøj til virksomheder i byggebranchen. Med Grow Your Business platformen kan kunderne arbejde struktureret og strategisk med data om deres marked, hvilket gør det muligt at optimere deres aktiviteter inden for marketing, salg, tilbud og indkøb.

Business Develoment Manager
Til at udbygge Grow Your Business platformens position på det danske marked søges en dygtig og ambitiøs Business Development Manager til at varetage salget til nye kunder, herunder total- og hovedentreprenører, bygherrer, arkitekter, ingeniører og større håndværksvirksomheder mv. Du varetager salgsprocessen fra A-Z, fra den indledende kontakt, til afholdelse af møde, behovsafdækning, ROI beregninger, præsentation, tilbud og aftaleindgåelse

Arbejdsopgaver og ansvar
  • At rådgive og udvikle kundernes evner til at omsætte data til handlinger/beslutninger
  • At indfri de af ledelsen opstillede KPI’er
  • Leadgenering, pipelinestyring og rapportering
  • Mødebooking, mødeforberedelse, mødegennemførelse
  • Behovsanalyser, ROI beregninger, forventningsafstemning, tilbudsudarbejdelse og præsentation
  • Forhandling, mødeopfølgning samt kontrahering
  • Samarbejde med kundeservice om overlevering og onboarding af nye kunder
  • At hjælpe kunder med at professionalisere deres forretninger inden for strategiudvikling, marketing, salg, tilbud og indkøb igennem datadrevne beslutninger


Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er et must, at du har en opsøgende og rådgivende B2B salgsbaggrund. Du er præsentabel og besidder stærke kommunikative evner, som gør dig i stand til at begå dig på CxO niveau. Du arbejder proaktivt, selvstændigt og struktureret for at nå dine mål. Som person kendetegnes du ved at være kompetent og dynamisk i dit salgsarbejde. Du motiveres af at åbne døre, skabe relationer og rådgive dine kunder om effektiviserings- og forbedringsmuligheder. Har du erfaring med eller indsigt i byggebranchen, vil det være en fordel, men det er ikke et krav. Du har et B-kørekort.
Du er bosiddende i køreafstand til kontoret i Valby eller kontoret i Frederica.


Søg job
Du tilbydes et spændende og udviklende job i en ambitiøs vækstvirksomhed. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, indeholdende grundløn, pension, sundhedsforsikring mv. Sales Management varetager rekrutteringsprocessen, så søg dette spændende job via fast apply ansøgningsformularen nedenfor. For yderligere information kontakt Lars Schrøder på tlf. 2720 5397, LinkedIn eller mail ls@sales-management.dk


Vi glæder os til at høre fra dig.


Byggefakta A/S

Byggefakta er Skandinaviens største leverandør af information om offentlige og professionelle private bygge- og anlægsprojekter. I Danmark har vi ca. 3000 kunder, som vi hjælper med at optimere deres forretning. Vores mere end 77 medarbejdere ved, hvem der bygger, hvad der bygges og hvor der bygges.
Se mere på www.byggefakta.dk