Byggepipeline Byggefakta Byggherreforeningen Bygningsstyrelsen Trafik- Bygge og Boligstyrelsen Realdania

‹ Tilbage

Etablering af solcelleanlæg


Se alle detaljer for dette projekt

Materialer

Beskrivelse

Svendborg Kommune etablerer solcelleanlæg på 3 forskelliige bygninger. Projektet omfatter etablering af solcelleanlæg på 3 forskellige bygninger i Svendborg Kommune. Det drejer sig om Damgården Plejecenter i Skårup, Tåsinge Skolen afd. Lundby på Tåsinge samt Vestermarksskolen afd. Faaborgvej i Vester Skerninge. Budget er anslået. Grontmij A/S varetager bygherrerådgivningen. Byggearbejdet udføres i hovedentreprise af Grøn Sol ApS.


Firmaer
FÃ¥ en gratis demo

Danmarks største projektdatabase

Alle projektinformationer er indsamlet og verificeret af researchafdelingen hos Byggefakta. Vores hold af researchere består af erfarne medarbejdere, der hver dag indsamler informationer om nye byggeprojekter og følger samt opdaterer de mere end 9000 aktive byggeprojekter, vi allerede har registreret i Danmarks største projektdatabase. Afdelingen undersøger leads fra f.eks. dagblade, offentlige budgetter og meget andet, og gennemfører over 1000 telefoninterviews om ugen med bygherrer og beslutningstagere.

På den måde indsamler og udsender vores researchafdeling hver uge mellem 600 og 700 nye eller opdaterede byggesager. De holder dig opdateret på deadlines, licitationsdatoer og andre frister og fortæller dig hvilke materialer der er valgt til projektet. Researchafdelingen samarbejder også med offentlige udbudsportaler som Udbud.dk og EU-udbud fra Tenders Electronic Daily og registrerer udbudsannoncer i systemet.

Tak for din bestilling
Du vil blive kontaktet af en medarbejder fra Byggefakta inden for 2 hverdage.