Du er her

Mød Byggefakta på Building Green 2015

20. oktober 2014

Og få vores nye rapport 'Trends for byggebranchen Q3 2014'...

Årets grønne fagmesse med fokus på bæredygtige og energivenlige løsninger til byggeriet nærmer sig. Onsdag og torsdag den 29. og 30. oktober slår arrangørerne dørene op i Forum på Frederiksberg, hvor man forventer mere end de 4.200 besøgende, som kiggede inden for sidste år.

Find os på stand 30 sammen med Dagens Byggeri

Blandt udstillerne finder du ud over de mange producenter af miljørigtige løsninger blandt andet også Byggefakta A/S. Du finder os på stand 30, som vi deler med Dagens byggeri.

Besøg os på standen og få et eksemplar af vores helt nye rapport "Trends for byggebranchen Q3 2014", og bliv opdateret om udviklingen i den danske byggebranche. Vores konsulenter står klar på standen, hvis du vil høre mere om rapporten og om hvordan vi kan hjælpe din forretning til vækst.

På standen kan du også møde journalister og konsulenter fra Dagens Byggeri, og tilmelder du dig deres nyhedsbrev, så deltager du i konkurrencen om en Ipad.

Gratis adgang til massere af inspiration

På Building Green 2014 kan du blandt andet høre inspirerende key-note indlæg fra partner Ellen van Loon fra Rem Koolhaas’ tegnestue OMA, Design Director DaeWha Kang fra Zaha Hadid Architects samt partner Jakob Lange fra tegnestuen BIG.

I år udvider Building Green desuden med et seminarområde, hvor blandt andre Bygherreforeningen, Energiforum Danmark og Innobyg vil sætte fokus på vigtige temaer som energirenovering og bæredygtighed i byggeriet. Derudover vil der også blive uddelt en ny pris “Det Bæredygtige Element” som sætter fokus på de elementer i byggeriet, der i særlig grad gør en forskel for at fremme bæredygtighed.

Det er gratis at deltage på Building Green 2014. Læs mere om messen, se programmet og registrer dig allerede i dag på buildinggreen.eu