Du er her

Brancher

Målrettede løsninger til hele byggebranchen. Vi samarbejder med alle typer af kunder i byggebranchen lige fra bygherrer, rådgivere, leverandører og entreprenører til mindre håndværkere.

Vores løsninger bruges af alle aktører i byggebranchen. Uanset om du er en stor eller lille aktør, og om du er rådgiver, leverandør eller udførende, kan vi tilbyde en løsning, der løfter din forretning.  Vi samarbejder med alle typer af kunder i byggebranchen lige fra bygherrer, rådgivere, leverandører og entreprenører til mindre håndværkere.

Med vores projektdatabase som vidensgrundlag får du en enestående mulighed for at vinde nye projekter og etablere nye samarbejder. Læs mere neden for eller bestil en GRATIS DEMO, så viser vi dig, hvordan I kan udnytte vores løsninger til at skabe vækst.


Rådgivere

Se både offentlige og private projekter længe før de udbydes inkl. projekter i indbudt licitation

Med det overblik du får med vores løsninger, kan du tage fat i potentielle partnere samme morgen, som udbuddet lander i din indbakke. Eller endnu tidligere... for vi kender 2 ud af 3 offentlige projekter længe før rådgivningsydelserne eller totalentreprisekontrakterne udbydes. Uanset om du ønsker opgaver som total- eller underrådgiver, eller at indgå i et totalentrepriseteam, gælder det om at komme først, så du kan sikre dig den rigtige partner at danne team med. Offentlige rådgivningskontrakter er underlagt de samme regler for udbud som byggearbejde. En lang række offentlige rådgivningsopgaver, som f.eks. bygherre- og totalrådgivning, udbydes således offentligt i enten Danmark eller EU. Vi giver dig tidlig besked om udbuddene, så du kan reagere hurtigt, når en relevant rådgivningsopgave udbydes.

Udover de offentligt udbudte sager, får du også information om projekter, der sendes i indbudt licitation. Det gælder både offentlige og private bygherrer. De indbudte licitationer udgjorde i 2015 mere end 36 mia. i budgetsummer. Med adgang til vores projektdatabase får du oplysninger om det private projektmarked, så du kan rette henvendelse i tide og blive budt med. Har du fokus på totalentrepriser, er det afgørende for dig, at du tidligt har indgået aftale med de rigtige samarbejdspartnere, der kan supplere den viden din virksomhed i forvejen besidder. Vi giver dig den viden, der er nødvendig, så du kan få dine forhåndsaftaler tidligt på plads, og derved står så stærkt som muligt.


Vi kender 2 ud af 3 offentlige projekter længe før de udbydes.


Leverandører

Se rådgivere, arkitekter og materiale information på byggeprojekterne


Vidste du at ... 20% af rådgiverne er involveret i 80% af alle byggeprojekter.

Vores dygtige researchteam overvåger dagligt byggebranchen og registrerer al relevant information om projekterne - også information om en lang række byggematerialer. Vi kender de præcise detaljer i de enkelte projekters udvikling og kan derfor give dig øjeblikkelig besked, når netop dit produkt har relevans. Det handler ikke kun om at finde information, men om at finde den rigtige information. Vi ved af erfaring, at 20 % af rådgiverne er involveret i 80 % af alle byggeprojekter i landet. Vi hjælper dig med at identificere netop disse rådgivere, så du kan gøre dem opmærksomme på dit produkt på det rigtige tidspunkt.

Med adgang til vores projektdatabase får du det store overblik, og vi hjælper dig med at få de relevante oplysninger, når du har brug for dem. Vi fortæller dig hvilke rådgivere, der er med i hvilke projekter og ikke mindst hvilke rådgivere, der har relevans for netop dig. Vi identificerer de beslutningstagere og nøglepersoner, som du skal henvende dig til, og vi sørger for at du har kontaktoplysninger på vedkommende.

Salg kræver timing. Er du for sent ude, er din konkurrent for længst løbet af med aftalen, og henvender du dig for tidligt, er rådgiverne endnu ikke begyndt at beskæftige sig med materialevalget. Derfor er det vigtigt, at du kan bruge din tid målrettet på det rigtige projekt, på det rigtige tidspunkt.


Entreprenører

Se både offentlige og indbudte licitationer i god tid

Når det drejer sig om totalentrepriser, gælder det om at teame op med den rigtige arkitekt og ingeniør. Forhåndsaftalen skal i hus før udbuddet kommer. Vi kender 2 ud af 3 offentlige totalentrepriser i god tid før opgaverne udbydes. Med vores løsninger kommer du konkurrenterne i forkøbet. Det indbudte licitationsmarked udgøres af ca. 25% af alle offentlige byggeprojekter, og herudover stort set samtlige private byggeprojekter. Det indbudte licitationsmarked kan dog være vanskeligere at komme ind på end det resterende marked, da de indbudte entreprenører ofte findes blandt bygherrens tidligere samarbejdspartnere. Det gælder derfor om at rette henvendelse i tide - inden indbydelserne er afsendt.

Vi dækker hele markedet - offentlige og private byggeprojekter, og offentlige såvel som indbudte licitationer. Hos os får du muligheden for at identificere opgaver, der udbydes i indbudt licitation, og chancen for at gøre opmærksom på din virksomhed før løbet er kørt. Vi opdaterer dig om samtlige projekter, der passer til dine specialer - så du i god tid kan tage kontakt til de relevante aktører. Vi kender projekterne ned til mindste detaljegrad. Derfor er vi specialister i at levere individualiseret information - så du kan bruge din tid, der hvor du tjener flest penge.


Vidste du at, 8 ud af 10 af de største entreprenører allerede bruger vores informationer i dag.


Håndværkere

Se alle relevante byggeprojekter og fokuser på dem, som du er bedst til at løse


Tilbudsberegning er en af de dyreste processer i byggebranchen. Derfor gælder det om at fokusere på de rigtige projekter.

Uanset om et byggeprojekt udbydes som fag-, hoved- eller totalentreprise, er der behov for den højt specialiserede arbejdskraft, en håndværkervirksomhed kan tilbyde inden for sit fag. Hos os bliver du opdateret om projekternes fremdrift. Dermed vi du altid, hvad der aktuelt er entreret med, og hvornår du skal holde dig til for at vinde de rigtige opgaver.

At regne tilbud er ikke billigt, og vinder du ikke ordren, er det ærgerlige penge at miste. Vi kan hjælpe dig med detaljeret viden om de enkelte projekter, og giver dig et solidt fundament, som du kan vurdere projekterne på. Uanset om du laver anlægs-, bygge- eller installationsopgaver, tilbyder vil dig unikke mulighed for at udvælge de rigtige projekter at afgive tilbud på.

Som håndværker gælder det om at være på forkant med, hvad der sker i dit lokalområde, så du kan komme først og byde ind på opgaverne. Vores kompetente researchteam sørger for, at du bliver orienteret om, hvad der rører sig i dit område. Vi er tæt på byggeprojekterne, offentlige som private, og holder dig orienteret om projektets detaljer, så du kan vurdere, om projektet er interessant for dig.

En del af det offentlige byggearbejde er af en mindre størrelsesorden, hvor der ikke er krav om offentligt udbud. En del af disse opgaver udbydes i indbudt licitation eller underhåndsbud, mens andre udbydes som miniudbud blandt virksomheder i en rammeaftale. Det samme gælder praktisk talt samtlige byggeprojekter med privat bygherre. For at komme i betragtning kræver det, at du gør opmærksom på din virksomhed, så du kan blive budt med. Vi oplyser dig om alle detaljer i projektet, og sørger for at du ved præcis hvornår og til hvem du skal rette henvendelse for at komme i betragtning til ordrerne.


Få adgang til Danmarks største projektdatabase

Ring til os på 7025 3031, og lad os tage en snak om, hvordan du kan bruge vores informationer til at skabe værdi og vækst i din forretning.
Prøv systemet allerede i dag - klik nedenfor, så kan du se, hvad vi mener.

Ja tak - jeg ønsker at få mere at vide

det er gratis og uforpligtende