Byggefakta-logo-1200px
hero-job01

Annoncesælger med stort drive søges til fagmediet Dagens Byggeri

Har du et stort salgsdrive, masser af gåpåmod og kan gribe røret og ringe til kunder?

Har du et stort salgsdrive, masser af gåpåmod og kan gribe røret og ringe til kunder? Motiveres du af et dynamisk salgsmiljø med dygtige kolleger og et højt vidensniveau? Og vil du være med til at sætte standarden for det nye Byggefakta? Så er det måske lige præcis dig, der skal med på vores spændende transformationsrejse!

Vi søger lige nu en annoncesælger til B2B annoncesalg til mediet Dagens Byggeri. Dagens Byggeri er et veletableret online-medie i den danske byggebranche, som gennem de seneste år har formået at positionere sig som et førende branchemedie. Dagens Byggeri samler de vigtigste nyheder 24 timer døgnet rundt. Dagens Byggeri er en del af Byggefakta A/S. Læs mere om Dagens Byggeri her.

I Byggefakta er vi i fuld gang med en spændende transformationsrejse. Med ny Group CEO og ny CEO i Danmark, har vi netop haft vores første kick-off på kulturudviklingsrejsen, hvor vi identificerede vores fælles kultur og vores nye fælles værdisæt. Du bliver derfor en del af en meget spændende organisation med store ambitioner.

Om jobbet

Med reference til Salgschefen bliver du en del af et virkelig godt og velfungerende team. Et team med stor faglighed, god energi og en hel del humor. Og så er der stort fokus på at performance skabes gennem et godt og sundt arbejdsmiljø.

Som annoncesælger vil dit job omfatte den fulde B2B-kunderejse lige fra den indledende research og udvælgelse af målgrupper, til første kontakt med kunden og herefter processen med at opbygge en god og langvarig relation med kunden, hvilket også omfatter løbende kunderådgivning og -pleje samt mersalg.

En af dine vigtigste opgaver er at skabe gode og langvarige relationer til vores kunder samt vedligeholde og pleje relationerne jævnligt. Det synes vi giver det bedste grundlag for et værdifuldt og givende samarbejde med kunden.

Om dig

Dit hjerte banker for salg, og du har et stærkt drive og en god portion fightervilje. Du er udadvendt, brænder for at skabe langvarige relationer og forstår at arbejde proaktivt og selvstændigt. Derudover forstår du nødvendigheden af datadisciplin og brugen af CRM-systemer. Det er en fordel, hvis du har erfaring med digitalt annoncesalg og er vant til kundekontakt, men vigtigst af alt har du gåpåmod og lyst til at arbejde med digitalt annoncesalg. Så skal vi nok hjælpe med at bygge din viden og dine kompetencer op henad vejen.
Du behersker dansk i såvel skrift som tale og er naturligvis hjemme i Microsoft Office.

Hvad kan vi tilbyde dig?

  • Et spændende job og en dynamisk hverdag i en markedsledende vækstvirksomhed, hvor du får mulighed for at præge din egen hverdag og udvikle dig personligt som fagligt
  • Et uformelt og åbent kontormiljø med fantastiske kolleger og god humor
  • Et tæt samarbejde med dygtige kolleger, hvor du løbende vil blive udfordret og udvikle dig
  • En attraktiv lønpakke
    Pensionsordning, sundhedsforsikring, massageordning, frokostordning samt sociale aktiviteter sat i værk af vores Kulturministerium
  • Mulighed for hjemmearbejde.

Vi holder til i nye, lyse lokaler lige ved Glostrup station, så det er nemt at komme til med det offentlige.
Byggefakta er en rummelig arbejdsplads med en god balance mellem arbejdsliv og privatliv. Vi vægter forskellighed og har en mangfoldig medarbejderstab.

Interesseret?

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Salgschef Christian Tegner på tlf: 3110 4900.

Lyder det som noget for dig? Så send os dit CV. Du er velkommen til at sende os en kortfattet motiveret ansøgning, men det er ikke et krav. Send det til job@byggefakta.dk snarest muligt med teksten i emnefeltet: ”Annoncesælger med stort drive”. Vi indkalder løbende til samtaler og tager jobopslaget ned, når stillingen er besat.

Du starter i stillingen d. 1. januar eller hurtigst muligt.

Om Byggefakta

Byggefakta skaber konkurrencefordele og vækst for aktører i byggebranchen gennem markedsledende software- og informationsløsninger. Vi er en del af Byggfakta Group, som har virksomheder i 26 lande i hele verden og er 1800 medarbejdere globalt. Vores vision er at være det digitale omdrejningspunkt for byggebranchen. 
I Danmark er vi pt. 86 medarbejdere indenfor research, IT, salg, marketing og administration, som dagligt arbejder for at optimere vores ca. 3000 kunders forretning.
Du kan læse mere om os på www.byggefakta.dk og www.byggfaktagroup.com